טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום בתי בת 8. ילדה יפה,חכמה ויש לה מלא חברות. משום מה היא כל הזמן נותנת לחברות להשפיל אותה,לצעוק ,לכאוס. אם היא רבה עם חברות, היא חוזרת מבית הספר ומתחילה להתקשר ולהתנצל. דיברתי איתה והסברתי לה שהיא צריכה להיות ליד הבנות שהיא תרגיש טוב איתם, אבל היא נדבקה לבנות המקובלות בכתה וכל הזמן משפילה את עצמה. מה אני יכולה לעשות עם זה? איך להסביר לה?האם צריך לדבר איתה על זה ,או לא? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ורד, אני לא בטוחה שלבת שלך יש בעיה של חוסר ביטחון עצמי. ילדה עם חוסר ביטחון עצמי אין לה "מלא חברות" והיא לא מתחברת עם המקובלות של הכיתה. אני מבינה שיש משהו בהתנהגות שלה שלא נראה לך, אבל אני לא בטוחה שהיא סובלת. צריך קודם כל הבין יותר טוב את הסיטואציה, ולמה זה קורה. מה גורם לילדה להתקשר ולהתנצל, על מה הבנות כועסות, וכו', האם זה עוזר לה שהיא מתנצלת, האם בשאר הזמן היא נהנית לבלות איתן, הייתי מבררת איתה יותר מה קורה שם, לפני שהייתי מסיקה מסקנות ומחליטה איך לפעול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד