פחד נטישה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד נטישה
    עינב
    16/03/2010

היי יש לי תינוק בן ארבע וחצי שבועות הוא רק יונק ולאחרונה צירפתי לו גם בקבוק.
    אני צריכה לטוס לעיניני עבודה ל3 חודשים האם זה אפשרי האם זה מזיק ללילד?
    מה יקרה אחרי 3 חודשים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד נטישה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד נטישה

עינב
    16/03/2010

שחכתי להוסיף שגם בעלי נוסע איתי וסבתא שלו נשארת איתו במסגרת הקבוע בקיבוץ מהבוקר עד ארבע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק בן חודש

סמדר ריינר
    16/03/2010

שלום עינב,
    המלצה חד משמעית לא לעשות כזה דבר בשום פנים ואופן. אין מילים לתאר את הנזק שיווצר אצל בנך. מדובר באסון פסיכולוגי שלא ניתן להעריך אותו וישאיר את רישומו שנים אחר כך ולא ניתן יהיה להבין מאיפה זה בא כי התינוק הוא כרגע במצב שאין לו מילים.
    הדבר מגביל לקטיעת איבר או אף למעלה מזה. התינוק שלך בכלל לא יודע עדיין שהוא אדם נפרד ממך, הוא חי בתוך הריח שלך, החלב שלך, הקול שלך והמגע של עורך. קטיעה כל כך ממושכת ודרסטית של הדבר הזה אי אפשר לתאר אותה בכלל לאדם מבוגר.
    אני מקווה שהרתעתי מספיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו