מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עדין סקרנות מינית???888816/03/2010
שלום לצוות,
יש לי ילד בן וחצי, גן חובה, אתמול נודע לי ממנו כי יחד עם עוד חבר וחברה מהגן (שכבר מכירים מהשנה שעברה) הם נכנסים יחד לשירותים ומורידים את המכנסים (נשארים עם תחתונים). לפי מה שהבנתי זה לא היה מקרה חד פעמי אלא משהו ברמת המשחק בגן.
הילד שלי אומר כי דווקא הילדה היא זו שגוררת אותם ביד ומאיצה בהם לשחק במשחק זה. הוא טוען שהרבה פעמים הוא מנסה להשתחרר ממנה אך בכל זאת משתתף ושלעיתים גם הוא מציע את המשחק הזה.
גם בשנה שעברה היה משחק דומה בגן עם אותם הילדים , בשנה שעברה כשזה קרה הגבנו בנוקשות יתרה והסברנו על גבולות הגוף וגבולות המשחק.
כאשר הוא סיפר לי אתמול על המשחק השמים נפלו עלי. אני ממש אובדת עצות האם הילד שלי צריך עזרה מקצועית? או אולי אני ? האם זה שזה חוזר מעיד עדין על סקרנות מינית. יש לציין שהם חברים מאוד טובים ובעלי עמדת כוח זהה ועם הכרות ממושכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקרנות מינית
סמדר ריינר17/03/2010שלום לך,
אולי תסבירי יותר למה נפלו השמיים? ממה את חוששת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
888817/03/2010אני חוששת שבני חצה את הגבול וכבר הסקרנות המינית הטיבעית הופכת להיות למשהו פחות תמים ונאיבי.אני חוששת לא למצוא את עצמי בתוך סיפור דומה למה שקורה כל יום בכלי התקשורת.
נפלו השמים משום שאנחנו דיברנו על גבולות הגוף כל כך הרבה והוא לא מצליח לשמר את הידע הזה ולהתמודד איתו.
לא יודעת ואולי התקשורת וכל הסיפורים המזעזעים שיש היום גורמים לי לאבד פרופורציות לגבי תקין ולא תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרנות מינית
סמדר ריינר17/03/2010שלום לך,
ההסבר על גבולות הגוף נועד לשמור על הילדים מניצול של מישהו את גופם ללא רצונם. זה לא המקרה כאן, שניהם באותו הגיל, לא ברור מה מזיק פה?
בסקרנות מינית אין שום דבר תמים ונאיבי, עדיין זה לא אומר שזה מזיק. הם עושים זאת בפרטיות ובהסכמה, איזה נזק יכול להיגרם?
ייתכן שקשה לך עם המחשבה שבנך הוא לא יצור תמים ונאיבי. אבל הוא לא. מה לעשות. לילדים קטנים יש מיניות גם. כל עוד הדברים נעשים בפרטיות ולא בכפייה, אין צורך להילחץ מהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)