מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 7 גונבשמוליק16/03/2010
שלום רב,
בני בן השבע (כיתה א) נתפס על חם גונב גוגואים מחבר לכיתה.
לאחר עימות קצר הוא נשלח להחזיר את הגוגואים בטענה ש"מצא" והחזיר.
מאד יכול להיות שזה לא המקרה הראשון משום שעוד כמה גוגואים התווספו בצורה מיסתורית לאוסף.
אציין גם שלילד היית נטיה לשקר מידי פעם מזה הרבה זמן (כמה שנים).
הילד נבון ומאד מקובל בחברה. משפחתנו מאד חמה ותומכת.
הסיטואציה מאד קשה לנו.
קראתי מספר הודעות ותגובות בנושא בפורום. לכן חשוב לי להתיחס לצד הרגשי.
הילד הוא השני בגיל, אחיו הבכור גדול ממנו בשנה ולפני חצי שנה נולד לנו תינוק.
הוא אומר במפורש שחסר לו זמן אמא.
חלוקת הזמן של אישתי אינה אחידה בן הילדים משום שהתינוק צורך יותר.
היא מנסה לפחות פעם בשבוע להקדיש כמה שעות לבד עם הילד.
אני נמצא איתו ועם אחיו הגדול פעמיים בשבוע בחוג.
איך ניתן לעזור לו? ומה הדרך הנכונה לפעול ביחס לגניבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 7 גונב
סמדר ריינר17/03/2010שלום שמוליק,
אני שמחה שקראת הודעות קודמות בפורום. אם כך אתה מבין אולי שהגניבה מתייחסת לחוסר ריגשי. עם זאת לא ברור לך איזה חוסר ריגשי יכול היות לילד שלך.
חשוב שתדברו עם הילד ע כך שאולי הוא גונב כי משהו קשה לו, ותנסו להקשיב לו.
בנוסף כדאי שתקדיש לו זמן לבד ולא עם אחיו בחוג. נראה לי כדאי שתעזור יותר לאישתך ולילד מבחינת הזמן שאתה מקדיש. הילד אומר שחסר לו זמן אמא אומנם, אבל אני חושבת שהוא שחסר לו זמן בכלל עם ההורים ואבא משום מה אפילו לא אופציה. כדאי שתיקח את המקום הראוי לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)