בת חצי שנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת חצי שנה
    נעמי
    17/03/2010

שלום, כאמור ביתי בת חצי שנה ,רגילה להירדם על הידיים או בעגלה בטיול בחוץ , היא זקוקה להרבה תנועה... לאחרונה אני מנסה להשכיב אותה במיטה להירדם אך ללא הצלחה, כמובן שאני נשארת לידה מנענעת אותה או שרה לה או פשוט יושבת לידה . היא מבינה מה אני מנסה לעשות ומיד מתלוננת הבעיה היא שכעבור זמן מה זה נהפך לבכי היסטרי שלפעמים גם כשאני מרימה אותה כבר היא ממשיכה לצרוח ומאד כועסת ...
    אני מאד משתדלת "לדבוק במשימה" אך קשה לי נורא נורא לראות אותה בוכה ועייפה ככה...
    רצוי לציין שהיא מוציאה שיניים , יכול להיות שזה זמן לא מתאים ?(היא לא נראית לי סובלת מאופן מיוחד מהשיניים).
    יש איזו שהיא דרך שיכולה להועיל לי ? האם אני עושה בסדר???
    אשמח לתשובה..
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת חצי שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין תשובה בשבילי??

נעמי
    17/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיי שינה בגיל חצי שנה

נעמה סבג שמש
    18/03/2010

נעמי שלום,

גיל חצי שנה זה בדיוק הגיל בו נכון לעשות שינוי ולהקפיד על הרגלי שינה.
    השתדלי לעשות את הדברים בצורה הדרגתית. לא להרדם שוב בטיול, אלא בחדר. לתת לה להרגע בידייך, ולהניח אותה רגועה.
    השתדלי להכניסה למיטה גם במהלך היום, רק כדי שתתרגל למיטתה. לפני שינה, הכניסי אותה לפני שהיא שפוכה לגמרי כי אז הכל יותר קשה.
    את מוזמנת להכנס לאתר שלי ולקרוא על כך מאמרים.

בהצלחה!

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו