טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שני בנים בני 5.5 ו- 10 . האם אימצו משחק בינהם של "מכות" (לא מריבות בגלל סיבה מסויימת) אלא פשוט משחק בינהם של דחיפות, בעיטות, נפילות וכו'. המשחק בינהם הוא ב"צחוק" הם לא מרביצים בכעס אלא כ"בידור". הם מאוד נהנים לשחק במשחק זה. האם עליי להפסיק התנהגות זו? אני פוחדת שאחד מהם יתן מכה אחד לשני ב"טעות" ויקרה נזק למישהו מהם? מה עושים? אשמח אם תעזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום עידית משחק מכות כזה בין בנים הוא נורמטיבי ותקין. לכי תביני למה הם נהנים מזה אבל ככה זה. כל עוד המשחק הוגן ושניהם נהנים ממנו, וכל עוד הם לא גורמים לנזק בלתי הפיך, אל תתערבי. גם אם מישהו יקבל מכה פה ושם זה לא נורא... זו מעיו דרך להתאמן לחיים בעולם הגברי הקשה שיש בחוץ. אם באופן קבוע אחד מנוצל באיזה שהוא אופן, או אם קיימת סכנה לנזק ממשי - חשוב להתערב ולהפסיק את זה. בינתיים אל תתרגשי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד