מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אח חדש במשפחהאני18/03/2010
שלום. בני הבכור בן שנתיים ועשרה חודשים. לפני כחודשיים נולד לי בן נוסף. בני הבכור קיבל את התינוק בצורה מדהימה, החל ברגע הראשון. הוא המציא לו שם חיבה. הוא מודיע לי שהתינוק רעב כשהוא בוכה (התינוק יונק), נותן לו מוצץ, מלטף ומנשק אותו כל הזמן, עושה לו פרצופים כשהתינוק בוכה כדי להצחיק אותו, כששואלים מה לקנות לו מבקש שיקנו גם לתינוק, מתעניין היכן הוא כשהתינוק אצל סבתא כדי לאפשר לי זמן איכות עם הבכור, ולפחות פעם ביום מספר לי שהוא אוהב את התינוק החדש. בקיצור, מלאך אמיתי.
אני לא רוצה לחפש בעיות, אבל אני חוששת שבכורי משתדל כל כך לרצות כי הוא חושש לאבד את מקומו ואת אהבתנו. אחרי הכל, לא נראה לי הגיוני שילד כה צעיר לא יקנא כלל ויתנהג בכזו בגרות...
האם יש יסוד לחששותי? אם כן, כיצד כדאי לנהוג? (כבר כעת אני משתדלת לבלות לבד עם הבכור לפחות פעמיים בשבוע, אומרת לו כמה אני אוהבת אותו כל הזמן, מחבקת ומנשקת אותו).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אח חדש במשפחה
סמדר ריינר18/03/2010שלום לך
אני מסכימה איתך. עם זאת אני לא מספיק מכירה אתכם כדי לדעת מה גורם לזה. ייתכן שבלי לשים לב אתם מייצרים שבו הילד מתרגל להראות בגרות מעבר לגילו ומוותר על צרכיו הריגשיים. כמובן ללא כוונה. שימו לב לציפיות שלכם ממנו. כמה אתם סבלניים כלפי גילויי התנהגות מצידו שלא נוחה לכם, איך אתם מגיבים לגילויי תוקפנות ותסכול מצידו, וכו'. טוב את עושה שאת מנסה להקדיש לו זמן משל עצמו. תנו לזה זמן וראו איך זה מתפתח ובמקביל שימו לב לציפיות שלכם ואיך אתם משדרים אותן, גם אם זה בלי מילים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אקפיד לשים לב לנקודות שהעלית.
אני23/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
