מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיועשת ... מה לעשות ?מעידנה19/03/2010
שלום רב.
יש לי בן בן שנתיים ו8 חודשים. ויש בעיה שאני כבר לא יודעת איך להתמודד איתה ולאן לפנות. הבעיה היא שבני מעדיף את אבא שלו על פני. וזה לא תקופות של העדפת הורה אחד והפוך, אלה שמשהו שמחמיר עם הזמן. כלומר מאז שבני היה בן 10 חודשים ועד עכשיו- הוא מעדיף את אבא שלו. שילביש אותו, שירחץ אותו, בליילה כשמתעורר שרק הוא יקום אליו. ולי הוא אומר לכי מפה, דוחף אותי ולא מחבק. זהו רק דוגמאות מעטות, ואני כבר לא יודעת מה לעשות... כשאני איתו לבד הוא מתהג אלי יפה, עד שאבא מגיע ...חשבתי לפנות ליעווץ , אבל לא יודעת לאן לפנות...
אנא תעזרו לי בבקשה!!!
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר עם אמא
ד''ר שירי שדה שרביט21/03/2010לאמא שלום,
ראשית אני יכולה להבטיח לך שאת דמות מאוד חשובה עבור הבן שלך. שני ההורים הם הדמויות המשמעותיות ביותר עבור ילדים לאורך כל חייהם. יחד עם זאת, נשמע שהקשר של בנך ושלך מאופיין במתח מאוד רב וברגישות רבה מאוד האחד כלפי השני(ה). כדי להבין יותר טוב מה קורה אצלכם, לא ברור באיזו מידה אבא נמצא מספיק איתו ומה אתם עושים כשאתם לבד.
יחד עם זאת, חשוב להקפיד שלכל הורה יהיה זמן אישי מהנה עם הילד. כמו כן, כשבנך נוהג בך (או באביו) בצורה שאינה מוצאת חן בעינייך, רצוי להציב גבולות ואף לנקוט בסנקציות - אם הוא דוחף אותך, יש לומר לו בבירור שזו התנהגות לא מתאימה ואף להשאיר אותו מעט לנפשו. במקביל, חשוב שגם את תבדקי עם עצמך כיצד את מגיבה לבנך - ייתכן שהתגובות הרגשיות שלך וההיעלבות גורמות לו להקצין את התנהגותו כלפי האב כדי להגיע לאותה השפעה כלפיך.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)