אולי תוכלו לעזור לי.. :)

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אולי תוכלו לעזור לי.. :)
    מאמאמיה
    21/03/2010

שלום לכולם,
    יש לי תינוקת מדהימה בת ארבעה חודשים, יונקת , במשך הלילה היא חלומה של כל הורה, ישנה שינה רצופה יותר משמונה שעות.
    במהלך היממה , וגם בשעות הערב עד ההרדמות, לעיתים קרובות היא נתקפת בצווחות מחרישות אוזניים (ברצוני לציין שהבית שלנו הוא בית רגוע מאוד, יש לנו ילד גדול כבן ארבע מתוק אמיתי, עוזר , בוגר ולעולם לא נתקלנו איתו בצרחות מהסוג הזה)
    אני ממש ממש לא מכירה את הדפוס הזה, ורוצה לדעת האם הדבר נורמלי?? כמובן שבעת הצווחות אנחנו בודקים את כל הסיבות (חיתול, רעב, חיבוק...)אבל עדיין, וגם כאשר הכל כשורה, הצווחות ממשיכות! זה קורה רק בשבוע וחצי האלו, והחריף בימים האחרונים
    מחכים לתגובותיכם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולי תוכלו לעזור לי.. :)

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צווחות של תינוקת

ד''ר שירי שדה שרביט
    21/03/2010

ל"מאמאמיה" שלום,
    הייתי קודם כל לוקחת את הילדה לרופא לבדיקה, כדי לשלול סיבות גופניות לצרחות, במיוחד לאור העובדה שהיחס שלכם אינו מקל על הצווחות. אם הבדיקה תימצא תקינה, אנא חזרי לפורום ונוכל להעלות אפשרויות נוספות לתופעה הזו.
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו