גמילה מחיתולים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים
    חנן
    21/03/2010

שלום
    הבת שלי היא בת 4 שנים גמלתי אותה מחיתולים כשהיתה בת שנתיים וחצי והכל היה טוב ויפה עד לפני שנה היא התחילה לעשות קקי במכנס ומסרבת לכנס לשירותים וכמעט שנה אני סובלת מזה ומשתגעת כי היא מאוווווווווווווד עקשנית
    אני לא יודעת איך להתמודד עם המצב הזה כי אני מרגישה שהיא יותר חזקה ממני בעקשנות שלה ומנסה למדוד עד כמה אני יכולה לסבול בנושא זה
    הילדה מאוד חכמה אבל עקשנית מאוד עושה רק מה שבא לה לכן בכל שאר הדברים אני מאוד ברורה איתה ועושה גבולות לה אבל בנושא הגמילה אני לא יודעת איך להתמודד כי זה נושא רגיש
    אנא עזרו לי כי אני נכנסת לשגעון עוד מעט לא יכולה לסבול את החלפת מכנס כל שעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחיתולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים

סמדר ריינר
    21/03/2010

שלום לך,
    לא ברור לי אם מדובר במקרה בגמילה או באנקופרזיס. אנקופרזיס זו תופעה שבא ילדים שנגמלו חוזרים לעשות צרכים (צואה) במכנסיים. ואכן מקרים כאלה מלווים בסוג של מאבק כוחות עם ההורים, כמו שאת מתארת. נראה לי שכדאי לך לפנות לטיפול והדרכת הורים אצל פסיכולוג או פסיכותרפיסט שעובד עם ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו