חרדת נטישה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה
    אושרת
    22/03/2010

שלום, יש לי שני בנים בגלאי 6 וארבע וחצי. הקטן מבניהם הלך לאיבוד לפני כשנה באדלאידע בעיר למשך כחצי שעה כשמצאנו אותו הוא לא בכה ואמר שהשוטר שמר עליו עד שבאנו .
    כיום הוא לא רוצה ללכת לחברים אלא רק שיבואו אליו. לימי הולדת רק אם אנחנו נשארים איתו ובפארקים הוא ממש חרד ללכת לאיבוד ורוצה שכל הזמן נהיה לידו.
    אני חייבת לציין שבמשך החודשים הראשונים לאחר שהלך לאיבוד לא ראינו שום תופעות כאלו וזה התחיל כארבע חמישה חודשים לאחר המקרה הזה.
    בבוקר ששמים אותו בגן הוא נפרד בקלות וגם מסכים ללכת לחברים רק אם לוקחים אותו ישירות מהגן (האמהות האחרות) ברגע שהוא רואה אותנו ההורים הוא כבר לא מוכן ורוצה לבוא הביתה.
    החרדה מתבטאת בבכי ולחץ
    אם תוכלו לייעץ לי איך לעזור לו
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממתינה לתשובתם, תודה

אושרת
    23/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת נטישה

נעמה סבג שמש
    23/03/2010

אושרת שלום,

במקרה שכזה עליכם לחזק את בטחונו תוך מתן דוגמאות שוטפות ממצבים בחיי היומיום בהם הכל מתנהל כשורה.

החרדה שאתם מתארים נראית לו דורשת התערבות מקצועית באופן ישיר מול הילד כדי להחזיר לו את האמון.

זה נורמלי שהתגובות לא קורות מיד לאחר המקרה.

הייתי פונה לייעוץ. מעולה שאתם ערניים,

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אושרת
    23/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו