דחוף !!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף !!!
    שמרית
    23/03/2010

שלום רב בני בן שנה וחצי , אני ואביו נפרדנו עוד כשהייתי בהריון הייתה תקופה של מס' חודשים שהוא בא לראות אותו והילד היה מאושר כל הזמן אמר אבא אבא ומאז אין שום קשר , אינני יודעת איך להתנהג ים הילד שהוא שואל על אבא מה להסביר ? מרוב לחץ אני משתדלת לא להגיד את המילה אבא אבקש את עזרתכם כיצד להתנהג האם יש ספרים או קלטות בנושא
    יש לציין שהילד מאושר ושמח , אני מפחדת שאני אגרום לו לתסכולים וכו'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף !!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שואל על אבא

סמדר ריינר
    23/03/2010

שלום שימרית,
    את לא תגרמי לא תסכולים, החיים כן. אין מה לעשות זה מצב מתסכל. זה מצב שאכן יעיב לעיתים עלל האושר והשמחה של בנך, את לא יכולה למנוע את זה. את יכולה לעזור לו להכיל את זה בכך שאת נותנת מילים למה שהוא מרגיש, ונותנת לו להרגיש שאת מבינה אותו והוא לא לבד עם זה.
    כשהוא שואל על אבא, צריך להגיד שאבא לא יכול לבוא, וזה עצוב ואת יודעת שהוא (הילד) מתגעגע.
    בהמשך, כשהוא יגדל תוכלי לתת יותר פרטים, חשוב להגיד את האמת בצורה פשוטה בלי להגזים ובלי להשמיץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו