לא משתפת פעולה עם אבא שלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא משתפת פעולה עם אבא שלה
    אושר
    23/03/2010

שלום,
    ביתי בת שנה ו9 חודשים. בסיטואציות מסוימות היא אינה מוכנה לשתף פעולה עם אבא שלה. לדוגמא, לא מוכנה שהוא יחזיק אותה בידיים, מעדיפה אותי על פניו, לפעמים היא ממש מביעה מחאה ודוחפת אותו. זה קורה באמצע השבוע כשהוא נמצא הרבה בעבודה ולמעשה הזמן שלה איתו מאוד מצומצם. בסופי שבוע כשיש להם הרבה זמן ביחד, היא מאוד חמה כלפיו, מחבקת ומנשקת ויוזמת איתו משחק או נענית ליוזמה שלו.בנוסף, יש שעות מסוימות שהתנהגות זו מופיעה, כגון שעות הבוקר אחרי ההתעוררות ושעות הערב לפני השינה. יש לי כל מיני פרשנויות להתנהגות שלה, אשמח לשמוע את דעתכן ואשמח לשמוע על דרך התמודדות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא משתפת פעולה עם אבא שלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעברים ביום

סמדר ריינר
    24/03/2010

שלום אושר,
    שעות המעבר לשינה והמעבר משינה והתעוררות הן שעות מאוד רגישות במהלך היום אצל כולנו, במיוחד אצל תינוקות וילדים קטנים. לצורך הההסתגלות למעבר הילדה שלך זקוקה למגע ובטוח ומוכר, וקשה לה באותם רגעים להסתגל למשהו פחות מוכר. היא כרנאה רגילה לאמא.
    יש לי גם הרגשה, שבלי לדעת אני נקלעת פה לויכוח ביניכם, ההורים, בלי קשר לילדה, שהילדה היא אולי הטרמפ שעליו עולים לצורך הויכוח הזה - בנוגע לכך שבעלך לא מספיק נוכח לדעתך בבית.
    נראה לי שכדאי לעשות הפרדה פה - בבוקר לאפשר לילדה להתעורר בלילה ללכת לישון באופן שהכי פחות מכניס אותה ללחץ, וביניכם לסדר את העניינים בלי שום קשר.
    אם אבא יוכל להיות יותר אולי יהיה לה יותר נוח להיעזר בו בשעות האלה, אבל את זה צריך להסדיר בלי קשר אליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו