לידה קרובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לידה קרובה
    יעל
    24/03/2010

שלום רב
    בתי בת 3 שנים ואני מתעתדת ללדת בכל רגע.כמובן שהסברתי לה שאני אעדר גם בלילה ושאחזור הביתה, שהיא תבוא לבקר אותי וכו'.
    האם יש לכם עצות טובות כיצד למזער את החרדה וחוסר הוודאות שהיא נמצאת בו?יש לציין כי מאז שנולדה תמיד ישנתי בבית ולצערי, היא עדיין מתעוררת בלילות, מה שעשוי להיות לה קשה אם לא תראה אותי שם...
    אשמח לתשובתכם המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה קרובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה קרובה

סמדר ריינר
    24/03/2010

שלום יעל,
    אני לא יודעת על דרכים נוספות. אני חושבת שאם אמרת לה והכנת אותה זה מספיק. גם יותר מדי הכנה יכולה לגרום נזק כי זה יכול לשדר לילדה שהיא אמורה להיות בחרדה ממשהו ולכן עושים לה כל כך הרבה הכנות.
    סביר להניח שרמת מסויימת של חרדה תהיה, ויסבירו לה, מי שישגיח עליה בלילה כשאת תלכי, שאמא הלכה ללדת את התינוק החדש. את חושבת שילדה בת 3 לא יכולה להבין את זה? למה את כל כך מודאגת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכנה ללידת אח

נעמה סבג שמש
    25/03/2010

הייתי ממליצה להקריא לה ספרים בהקשר זה ולהמחיז איתה הצגות, מעין תיאטרון בובות בנושא. כשהיא תדובב דמות אולי תדבר גם על רגשותיה..

את מוזמנת לקרוא באתר שלי מאמרים בנושא.

שיהיה בקלות!

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו