בן 9 גולש באתרי סקס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 9 גולש באתרי סקס
    ביגי
    26/03/2010

שלום רב,
    יום אחד בני בן ה-9 סגר את דלת חדרו וביקש ממני לא להיכנס. אני בתמימותי לא חשדתי בכלום וחשבתי שאולי זה חלק מההתבגרות שלו ואני אתן לו את העצמאות הזאת. יש לציין שגם בני בן ה- 5 היה איתו בחדר וחשבתי זה לא נורא כל-כך.....
    לאחר מכן כשבעלי חזר הביתה וסיפרתי לו על המקרה זה לא מצא חן בעיניו וניסה לדובב את בני בן ה-9 לספר לו למה הוא הסתגר בחדר ולא זכה לתשובות.
    לאחר שתיחקרנו את אחיו בן ה- 5 הסתבר לנו שהם גלשו באתרי סקס באינטרנט.
    כמובן שכעסנו ודיברנו והסברנו אבל איך באמת צריך לנהוג במקרה הזה? האם זה נכון לכעוס? איך זה ישפיע על הבן הצעיר יותר?
    לאחר שחסמנו את הגישה לאתרים האלה מהמחשב הבייתי שלנו גילינו שהוא שוב גלש באתרים אלה אך ממקום אחר (למרות שהבטיח לא לעשות את זה יותר....)

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 9 גולש באתרי סקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 9 גולש באתרי סקס

סמדר ריינר
    26/03/2010

שלום ביגי,
    משהו כאן אכן נשמע מדאיג. גם אם זה נכון לכעוס, זה לא עוזר, לפי מה שאת מתארת. הייתי יושבת עם הילד בשקט, ושואלת אותו היכן נחשף לאופציה הזו לראשונה, ואם היו לו עוד חוויות בתחום הזה. ייתכן שבנך נחשף למיניות באופן לא הולם וזו חלק מהתגובה שלו חשוב לברר איתו בדיוק מה קרה, אם קרה. בהתאם למה שהוא יגיד, הייתי מחליטה איך להמשיך לפעול. בנוסף, הייתי מסבירה לו שמין זה דבר טוב ונעים, אבל האופן בו הוא מוצג באתרים האלה הוא מעוות ולא מעיד באמת על יחסים בריאים ונכונים בין גבר לאישה, יחסים שאמורים להיות בהם אהבה וכבוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו