ביקורי סופ"ש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביקורי סופ"ש
    טל
    29/03/2010

שלום
    בן זוגי מזה שנתיים גרוש ואב ל 2 בנות בנות 8 ו 3. הוא וגרושתו החליטו כי בסופי שבוע הם יהיו עם הבנות לסירוגין,מה שאומר שבוע הבנות אצלו בשישי עד שבת בבוקר ושבוע אחרי משבת בבוקר עד הערב.וחוזר חלילה.
    לי נראה שזה לא נכון כלפי הילדות לפצל את השישי-שבת ולקום בבוקר שבת ולחזור להורה השני ולא להיות מיומיים רצופים אצל האב שישי שבת מלאים-לישון לקום לטיל בשבת ולהנות.
    רציתי לדעת מה דעתכם על הסידור הזה והאם הוא נכון לבנות?
    אגב,יש לציין שהבנות מאדדדד קשורות לאב ואינן ישנות אצלו במהלך השבוע מפאת חוסר מקום בדיור הזמני שלו. הסידור הזה בעיקר משרת את האם שטוענת ששישי שבת רצוף עם הבנות קשה לה מאד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביקורי סופ"ש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביקורי סוף שבוע

סמדר ריינר
    29/03/2010

שלום טל,
    אני לא רואה נזק משמעותי בסידור הזה, ואני לא מספיק מכירה את משפחה כדי לדעת מה יסב נזק גדול יותר לבנות, פיצול של הסוף שבוע או אמא לא מרוצה....
    בכל אופן אני לא בטוחה שזה עניין לאינטרנט, אני מניחה שההורים ישבו וחשבו הרבה וחתמו על הסכם שהוא הכי טוב שיכלו להשיג כרגע.
    יכול להיות שגם לבת זוג ש האבא הסידור הזה לא טוב, כי אז אין גם סוף שבוע אחד שקט ללא הבנות...
    אבל זה סיפור אחר, שצריך לסדר אותו ביניכם ולא דרך חוות דעת בנושא הבנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו