אבא נוסע לעבוד בחו"ל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אבא נוסע לעבוד בחו"ל
    אמא מודאגת
    29/03/2010

אביו של בני בן השנה מתעתד לקבל הצעת עבודה בחו"ל, כך שבשנתיים-שלוש הקרובות הוא יגיע לארץ פעם בשלושה שבועות למספר ימים.
    אני מודאגת מאד מההשפעה האפשרית על בננו, ומחרדת נטישה וחוסר הסתגלות למצב בו הוא לא יודע לאן אבא נעלם לו ומתי יגיע שוב.
    אשמח לחוות דעת מקצועית בשני מישורים:
    1. מה ההשלכות הנפשיות הצפויות מצעד כזה? חוו"ד מקצועית שתבהיר לאב מה עלולות להיות תוצאות צעד כזה, במטרה לנסות ולבטל החלטה כזו.
    2. כיצד להתמודד במקרה ואכן תיפול החלטה כזו? עצות מקצועיות להקלה על פרידה ולהתמודדות עם מערכת יחסים של הורה נוכח-נפקד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא נוסע לעבוד בחו"ל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא נוסע לעבוד בחו"ל

סמדר ריינר
    29/03/2010

שלום לך,
    אני לא בטוחה שזה נכון דתת חוות דעת מקצועית באינטרנט שתורה למשיהו שלא ביקש אותה מה לעשות.
    אם אתם מנהלים דיאלוג בעניין, עדיף שתפנו לאיש מקצוע שמוסכם על שניכם ותבקשו חוות דאת מסודרת.
    בכ אופן אני לא מציעה להיכנס כרגע לעמדה שמנסה למנוע מאבי הילד לנסוע, במיוחד אם היחסים ביניכם מתוחים או שאתם במצב גירושין טרי, כי עמדה כזו יכולה לדחוץ אותו יותר דווקא כן לממש את הנסיעה דווקא בגלל התחושה שאולי את מנסה לנהל אותו.
    ולעצם העניין, עצם נסיעה ש האב זה לא בהכרח מצב שכל פעם הוא ייעלם לילד והילד לא ידע מתי הוא רואה אותו שוב, אלא זה תלוי איך עושים את זה. אפשר לשמור על קשר דרך הסקייפ, ולחשוב איך בימים שהוא מגיע הוא רואה אותו.
    זה גם תלוי במסר שאת מעבירה, גם אם הוא לא במילים סביב העדרות האב, האם המסר כועס ומריר, או רגוע ונייטרלי יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו