תגובה הולמת של הורים לזוגיות הבן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תגובה הולמת של הורים לזוגיות הבן
    דפנה
    29/03/2010

איך הורה צריך להגיב לזוגיות הבן במצב בו ההורים לא בטוחים שהבן (הבוגר) עשה בחירה נבונה בבן הזוג? האם יש טעם להעיר ולהאיר את עיניי הבן או לתת לו לגלות לבד את הטעות שלו?

הסיפור הספציפי הוא על הילדה שלי בת ה- 26 שיוצאת עם גבר בן 37 גרוש פעמיים ויש לו ילד. הנתונים הללו גורמים לי לפחד שמדובר בבן אדם שלא יודע להחזיק מערכת יחסים.
    אני יודעת שגם אם אגיד משהו לביתי לא אשנה כלום. האם עליי לדבר איתה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה הולמת של הורים לזוגיות הבת

סמדר ריינר
    29/03/2010

שלום דפנה,
    אני חושבת שמותר בהחלט להורה להביע את דעתו. זה לא אומר שהבת חייבת לקבל אותה. משום מה נראה לך שאם הבת לא תקבל את דעתך אין טעם להגיד אותה. למה?
    אני חושבת שיש הבדל בין להגיד, לבין ללחוץ, או לא לקבל את בן הזוג שלה, להציב אולטימטום או אתם או הוא או להחמיץ פנים כל פעם שהוא בא. אלה הם דברים שהייתי נמנעת מלעשות.
    אני חושבת שאפשר לנסות לדבר עם הבת, ולהגיד לה ששמחים שיש לה בן זוג, ושכדאי לה לשים לב לאט, עם הקשר, לעניין הזה שייתכן שלאיש יש קושי מסויים במערכות יחסים, ולשמוע מה היא חושבת על כך. כדאי להגיד לה שאתם מציעים לה חומר נוסף למחשבה, שאולי היא גם חשבה עליו בעצמו, דרך אגב, את לא יכולה לדעת, והיא תעשה עם זה מה שהיא רוצה.
    יכול להיות שהבת שלך בכלל לא רצינית בעצמה לגבי הבחור הזה, וכל הדאגה שלכם תתברר כמיותרת.
    בכל אופן אני הייתי מסתפקת בהבעת דיעה ומעבר לזה לא לוחצת יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו