חג שמח !!! סמדר שלום ,תעזרי לי שוב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חג שמח !!! סמדר שלום ,תעזרי לי שוב
    יונית מטרסו
    30/03/2010

ביתי בת 10 חודשים
    קשה לי לדבר איתה הרבה ,בגלל אני חוששת מהעתיד שלה מכוון והיא עברה פגיעה מוחית בהריון
    ואני רצה איתה לרופאים ולא מקבלת תשובות לעיניין ,ורוב הרופאים לא רוצים להביט אפילו בניירת שבידי שאלו הוכחות שלי ,
    איך אני יכולה להתגבר על החששות שלי ?
    כי מה שלא היה אי אפשר לדעת בדיוק איך היא תיתפתח .
    מקווה שהיה נס והכל היה בסדר ,ה' יעזור
    אבל מה עלי לעשות להירגע להרפות ממצב?
    אני כמובן לא נותנת לה להרגיש את המתח שלי יש לי הפרדה שזה מגיע עליה .
    תודה מראש
    יונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה בנוגע לילדה

סמדר ריינר
    30/03/2010

שלום יונית,
    אכן עובר עלייך משהו קשה. את אמורה לחיות בחוסר ודאות ואת באמת לא יודעת מה יהיה. יחד עם זאת את יודעת טוב שהדאגה לא תעזור ופשוט צריך לחכות ולראות מה יקרה.
    את יכולה לנסות ולתרגל נשימות, יוגה או מדיטציה, ואחרי שאת מרגישה רגועה יותר גופנית לנסות לתרגל מחשבות אחרות, חיוביות יותר בנוגע לביתך או בכלל.
    אם את לא מצליחה לבד, את יכולה לפנות לפסיכולוג או פסיכותרפיסט שעובד בגישה קוגניטיבית התנהגותית בשילוב ביופידבק. זו גישה שמשלבת הרגעה גופנית עם שינוי צורת החשיבה. ההרגעה הגופנית היא חשובה כי כפי שאת אולי שמה לב, כשאת במתח יש לכך גם היבטים גופניים, כמו האצה של הנשימה והדופק, הזעה, שרירים תפוסים, כאבי ראש או כאבי בטן למשל. הרגעה של הגוף מאפשרת אחר כך עבודה יותר קלה על שינוי החשיבה והמחשבות המטרידות שיש לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו