מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמא לחוצה ..לידיה02/04/2010
אני יודעת שזה פורום של ילדים ,
אבל יש לי שאלה ..
אמא שלי מפחדת שאני אצא עד שעות מאוחרות למסיבות וכאלה אני בת 16 וחצי יש לי חבר כבר הרבה זמן הם מכירים והיא עדיין מפחדת ..
גם שאני יושבת מתחת לבניין היא יושבת ומחכההה שאני העלה ...
זה יכול להשפיע עלי בעתיד ? שאם אני לא יוצאת עכשיו כשאני אתגבר אני אצא בלי לחשוב פעמיים ? - מה אפשר לעשות כדי שהיא תפסייק עם ההתנהגות שללה @?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא לחוצה
סמדר ריינר03/04/2010שלום לידיה,
את לא יכולה ולא צריכה לעשות כלום כדי שאמא תפסיק עם ההתנהגות שלה. את צריכה להמשיך להיות בת 16, כמובן לא להגזים, להודיע מתי את חוזרת, לעמוד בזה, להיות זמינה בטלפון הנייד וכו'.
מעבר לזה, אמא זו אמא ואת זו את ואת תמשיכי בחיים שלך. הלחץ של אמא הוא בעיה שלה.
בדרך כלל בחיים אנחנו לא יכולים לשנות אנשים אחרים ואת ההתנהגות שלהם, כמוש אמא לא יכולה לשנות את ההנהגות שלך ואת לא מפסיקה לצאת או להיפגש עם החבר שלך. אנחנו יכולים לשנות את ההתייחסות שלנו להתנהגות שלהם. את צריכה להחליט שאת ממשיכה בחייך ולוקחת את זה פחות אישית, ועם פחות אשמה. אם את לא עושה שום דבר לא בסדר, השאר הוא עניין של אמא. לא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההממשך
לידיה04/04/2010היא גם חרדה כשאני הולכת למקום כלשהוא אפילו שזה משפחה שללה ולא ישנה בלילה ,
אני מכירה הרבה אנשים שבגלל שכפו עליהם להיות דתיים כשהם גדלו הם יצאו מזה אבל ממש יצאו מזה התחילו לשתות לא דפקו חשבון להורים הכל בגלל הילדות שלהם ...
יש מצב שזה יקרה גם אצלי ?
שכל זה שהיא ככה עכשיו ולא משחררת ולא כלום אני אגדל ואשחרר את עצמי יותר מידי בלי גבולות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סמדר ריינר04/04/2010שלום לידיה,
התשובה היא לא. זה תלוי בך ואיך שתיקחי את זה. אם תיקחי את זה קשה, תחשבי על זה כל הזמן, ותהיי נורא מוטרדת מזה, אז אולי כן. אם תצליחי להפנים שזה לא קשור אלייך אלא רק אליה, ואת יכולה וצריכה המשיך לחיות את החיים שלך אז זה לא חייב לקרות לך. לאמא שלך אין כזה כוח עלייך, למרות שכרגע זה נדמה לך ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)