יללות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יללות
    דידי
    05/04/2010

שלום, בני בן שלוש וחצי ואני אמורה ללדת בקרוב. בני ילד שמח וחמוד ובסך הכל אנחנו מסתדרים נהדר. בחודשים האחרונים יש לו לעיתים מצבים בהם הוא מיילל וזה מאוד מעצבן. אנחנו עובדים איתו על כך שזו לא דרך לתקשר, מסבירים לו, לעיתים גם מתעצבנים. מה שמעסיק אותי זה שסביב עניין הלידה הקריבה הוא לעיתים משחק כאילו הוא תינוק ואז הוא מדבר ביללות וזה שוב מאוד מאוד מעצבן. העניין הוא שזו הדרך שלו להיות "תינוק: ואני משערת שזה עוד ילך ויתחזק סביב הלידה ואחריה. אולי יש למי מכן הצעה כיצד להתמודד עם יללות אלה בצורה נכונה - אני רוצה לאפשר לו להיות תינוק אם הוא רוצה ולהקל עליו את כל נושא האח החדש אך היללות מוציאות אותי מדעתי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יללות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יללות

סמדר ריינר
    05/04/2010

שלום דידי,
    אני וושבת שאת מבינה נכון, גם הוא רוצה להיות תינוק. אז קודם כל אפשר לדבר איתו על זה, ולהגיד לו שגם לו בא לפעמים להיות תינוק, וזה כיף וזה בסדר, ולשחק איתו בתינוק, לתת לו בכאילו, או באמת לשתות מבקבוק, למצוץ מוצץ, להתכרבל ולהתפנק, ולהגיד לו כשהוא רוצה להיות תינוקי אפשר לשחק ככה, אבל כשהוא מילל זה לא נעים לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו