שיעור יתר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר
    סיגל
    05/04/2010

שלום רב

בתי בת 6 בעלת מודעות רבה למראה החיצוני, לאסטטיקה ופרטים קטנים בכלל. הילדה הינה ילדה יפה שבטוחה במראה שלה אך בעלת שיעור יתר בידים, רגלים ובגב. בימים האחרונים הגיע הקיץ והזרועות חשופות שוב והיא ממש בכתה שהיא לא רוצה את השערות על הידיים שלה שאין שערות כאלו לאף אחד מהבנות ו/או הבנים בגן שלה. שהיא רוצה לגזור אותן. אמרתי לה שתהיה גדולה יש פתרון להסרה לצמיתות כמו שאני עשיתי ושם לי היו שערות שהייתי בגילה, ואני אבדוק מה ניתן לעשות.
    מצד אחד זה נראה גיל מאד מוקדם להתחיל להתעסק בכל העסק הזה למרות שבאמת היום הכל מגיע בגיל מוקדם יותר, מצד שני אני לא רוצה שזה יפגום בבטחון העצמי שלה או יביא לעלבונות הילדים מסביב לה. אשמח לשמוע מה דעתך

תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר

סמדר ריינר
    05/04/2010

שלום סיגל,
    השאלה לפי מה נקבע מה מוקדם מדי. לפי המוסכמות? לפי מה מתאים לילד והוא יכול להכיל?
    כאן יש רצון שבא מהבת שלך, הוא נובע ממציאות אובייקטיבית, לא משהו שהיא ממציאה ומגזימה, כך לפי התיאור שלך לפחות. אם היה מדובר ביישור שיניים, אני מניחה שהיית נענית לה. בגלל שזה שיעור ויש לכך קונוטציה של נשיות ומיניות, כנראה יש בזה משהו שמרתיע אותך. אבל לא נראה לי שהבת שלך רוצה להסיר את השיער כי היא רוצה להיות אשה טרם זמנה, או שיש לה רצון לבטא את עצמה מבחינה מינית או נשית. היא פשוט לא רוצה להיות חריגה.
    כדאי לגשת לרופא עור ולבדוק את ההשלכות הבריאותיות של העניין הזה בגיל הזה, ואז לחשוב מה המחירים והרווחים של העניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו