בת 4.9

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 4.9
    חן ברק
    06/04/2010

שלום הבת שלי מדאיגה אותי מזה תקופה היא אומרת לי בסיטואציות שונות שהיא לא רוצה להיות גדולה ובוכה לא רוצה להיות זקנה לא רוצה להיות אמא אני מנסה לברר ךמה ובעדינות להעביר נושא
    לפני שבועיים היא התעוררה באמצע הלילה בבכי היסטרי באותו עניין וכל כמה ימים מתעוררת בלילה כשבררתי איתה למה היא לא רוצה להיות גדולה היא אמרה שהיא לא רוצה למות זה השאיר אותי בהלם שזה בכלל בראשה היא ילדה עדינה שקשורה אליי מאוד מאד אנני יודעת מהיכן זה בא לה או איך להתמודד אשמח לייעוץ ואם צריך לגיע עם העניין לפסיכולוגית ילדים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 4.9

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 4.9

סמדר ריינר
    06/04/2010

שלום חן,
    בגיל 5 בערך רוב הילדים שהתפתחותם נורמלית מתחילים להבין ולקלוט שלכל דבר יש סוף, כולל להם עצמם וללסובבים אותם. אז מתחילות שאלות על המוות וחרדות סביבו. אין צורך לכת לפסיכולוג, החרדה היא במקומה ובזמנה.
    צריך להגיד לה שזה נכון, היא צודקת, אבל היא עדיין מאוד קטנה ויש לה הרבה זמן, ועד אז יש עוד המון דברים לעשות. ופשוט ללוות אותה סביב הגילוי שלה והחרדה עד שזה יעבור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו