מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות חדשה לאחר גירושיןרוית06/04/2010
אני בת 35 גרושה כ5 שנים הכרתי גבר בן 39 גרוש כ3 שנים .לשנינו 2 ילדים.אנחנו מכירים חודש האהבה בינינו חזקה ושנינו הסכמנו שאנחנו מתאימים וזה מה שבדיוק חיפשנו.הבעיה התעוררה כשבן זוגי סיפר לילדיו עליי הבן בן 9 קיבל זאת אך הבת בת 12 לא קיבלה זאת בכלל.היא עושה לאביה פרצופים וכשהוא נמצא איתם היא לא מסכימה שהוא ידבר איתי בטלפון על להפגש אין מה להציע כי היא אינה מוכנה.אני ובן זוגי לא יודעים כיצד להתמודד עם זאת הילדים מניפולטיביים ושאלתי היא האם בן זוגי צריך לנהוג לפי מה שהילדה רוצה (לא לדבר בטלפון לא להפגש ולנסות לגרום לנו להפרד*)אני ביקשתי מבן זוגי לשוחח עם הילדה שאבא לא רוצה להשאר לבד שהוא תמיד יהיה אבא שלהם ושתמיד הוא יאהב אתםואמא שלהם תשאר אמא שלהם ושלעולם לא אחליף את אמם.אנא עיזרי לי לא רוצה לאבד את הזוגיות שחיכיתי לה כל כך הרבה זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוגיות חדשה לאחר גירושין
סמדר ריינר06/04/2010שלום רוית,
אהבה חדשה זה דבר נפלא, ואני מאחלת לכם מכל הלב בהצלחה.
עם זאת אתם רק מכירים חודש, נראה לי שאתם קצת ממהרים בעניין הילדים. ברור שהאבא לא צריך לתת לילדה להכתיב לו, וברור שהדברים שהצעת להגיד לה הם נכונים ובמקום, אבל גם כדאי לתת לילדה קצת זמן.
אם האהבה ביניכם באמת חזקה, לא תאבדו אותה אם תחכו עוד כמה שבועות עד לפגישה עם הילדה,
ובכלל הייתי לקוחת הכל בקצב קצת יותר מתון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)