בת שלא פוגשת את אביה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת שלא פוגשת את אביה
    טלי
    07/04/2010

בתי בת 7.5 שנים ולצערי הרב אביה התנתק ממנה לפני כ- 3 חודשים ואני מניחה שמבעיות רגשיות שלו.
    דיברתי עם בתי לפני כמה ימים עפ"י התייעצותי עם סמדר והבהרתי לה שאינני יודעת מה סיבת ההתנקות של אביה , שאני פה ומשפחתי ותמיד נהיה כאן בשבילה .כמו כן הסברתי גם שכשהוא יחליט / ירצה לפגוש אותנו הוא יצור קשר עמנו, נכון לעכשיו אנחנו נמשיך בחיינו כרגיל ונהנה ביחד וכמובן שאני מאחוריה תמיד.
    ביקשתי גם ממנה שכשהיא מרגישה רע שתכתוב את כל מה שהיא מרגישה ואני מקווה שנהגתי כשורה.
    בתי מתוסכלת מאוד מאז שיחתנו והיא לא מבינה מדוע אביה לא יוצר קשר .היא גם חולמת עליו יותר ומעריצה דמות שלא נמצאת שם בשבילה .
    אני לא יודעת כיצד אוכל לספק אותה בתשובות . אני מתאמצת מאוד לשמור על ההנאות שלנו יחד ועל שמחת החיים בבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שלא פוגשת את אביה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שלא פוגשת את אביה

סמדר ריינר
    08/04/2010

שלום טלי,
    עשית טוב. אני יודעת שכרגע המצב קשה. את לא אמורה בהכרח לספק תשובות לביתך, מאחר ואת לא יודעת אותן. זה טוב שביתך מוציאה את הקושי שלה החוצה. יש לך ציפייה שלא יהיה לה קשה. את זה לצערי לא נוכל לסדר. מה שאת כן עושה, ועושה טוב, זה נמצאת איתה בכאב שלה כדי שלא תהיה שם לבד.
    אתם כן יכולות להעלות השערות למה אבא לא יוצר קשר. אולי הוא עצוב בגלל הפרידה כרגע והוא צריך להיות עם עצמו כדי לחשוב. חשוב שתגידי לה שאת בטוחה שאביה אוהב אותה, וזה גם נכון, הקושי הוא בכך שהוא לא מסוגל להראות זאת כרגע בגלל קשיים שלו. חשוב שתסבירי לה שזו לא אשמתה, אלא שלאבא שלה קשה כרגע בלב, וזו הדרך שלו להתמודד. זו אולי לא דרך טובה, והיא לא נעימה לנו, אבל זו הדרך שלו.
    היא יכולה להכין לו ציורים ולכתוב לו, וזה בסדר שהיא מעריצה אותו, זו הדרך שלה לזכור אותו ולהתמודד.
    אם את מרגישה שזה קשה מדי, תמיד אפשר לפנות לטיפול, כדי לראות מה אפשר להקל עוד.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו