טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב שמי מרגלית אני אם לילד מקסים בן 3 ושלושה חודשים בשנה האחרונה בכל פעם שהוא רוצה דבר מה(יכול להיות חטיף ויכול להיות ממתק או כל דבר אחר) לפני שהוא מבקש הוא בוכה בכי תמרורים כשאני שואלת אותו לפשר הבכי הוא עונה לי מה הוא רוצה .אני הסברתי לו כמה וכמה פעמים שהוא ילד בוגר והוא יודע לדבר(בני ילד מאוד מפותח) (הוא יודע את כל האותיות מא' ועד ת' והוא גם מזהה אותיות. ) והוא רק צריך לבקש אך זה לא עוזר אני .רוצה לציין שזה בא לידי בטוי כמעט בכל מצב. נ"ב בני מאוד אהוב אהוב בגן ובכלל ,ואני מציבה לו גבולות כשצריך כך שלפי דעתי זה לא פינוק כי כבר מגיל קטן הוא ידע שאם הוא מגזים אני אומרת לו איתי אתה עובר את הגבול. בתודה מראש מרכגלית אנא יעצו לי מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מרגלית, הפיתרון פשוט מאוד. כל פעם שהוא מבקש ככה, לא להענות לו. גם לא לנסות לברר איתו. פשוט להגיד שעד שהוא לא נרגע את לא יכולה להבין. שירגע ואז יגיד בשקט מה הוא צריך. אם תהיי עיקבית בכך, זה יעבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד