ילדה עם קשיים רגשיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה עם קשיים רגשיים
    שלומית
    10/04/2010

אני אם חד הורית ומאוד חוששת לילדתי : בת 7.6 מצויה בקשיים: קשה לה להרדם בלילות, מתלוננת על חולשה בגוף וכאבים לעיתים תכופות, בוכה המון היות ולא מוכנה לקבל את העובדה שאני ואביה לא ביחד, קשה לה מאוד ליצור קשרים חברתיים ונפגעת המון מחברות, בעלת בטחון עצמי נמוך ותחושות לא נעימות אופפות אותה בחלק נכבד מהזמן.
    חשוב לציין שאביה מתראה עימה בין פעם לפעמיים בשבוע בזמנים קבועים בדרך כלל. ואני משוחחת עימה המון על כך שתמיד נהיה לצידה ותמיד אתמוך בה וזה שההורים לא יחד זה לא אומר שלא אוהבים אותה וכו' אך היא עונה שהיא מודעת לכל אך קשה לה עם העובדה הזו.
    אשמח לקבל טיפ כיצד לפעול והמלצה לפסיכולוגית באזור ראשל"צ שתוכל להשיב לביתי את בטחונה וחיוכה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה עם קשיים רגשיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה עם קשיים ריגשיים

סמדר ריינר
    11/04/2010

שלום שלומית,
    לא ציינת כמה זמן עבר מאז הגירושים. ייתכן שמה שעובר על ביתך הוא מותאם וטבעי, גם התגובה שלך נשמעת טובה, ואולי זה לא עניין לפסיכולוג אלא פשוט לזמן, בתוספת המשך ההכלה שלך כדי שהמצב מעט יירגע.
    יכול להיות שהציפיה שהילדה תחזור להיות שמחה כמו קודם היא קצת מוקדמת מדי.
    בכל אופן, לצערי אני לא מכירה אישית פסיכולוגית מהאיזור שציינת, אך תוכלי להיעזר בהמלצה מפסיכולוגית בית הספר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתך

שלומית
    15/04/2010

קודם כל תודה על ההיענות, בנוסף, בהמשך לשאלתך: אני ואביה גרושים מזה כשנתיים מאז שהילדה היתה כבת חמש. אך היא חוותה לצערי שתי פרידות: אחת נוספת כשהיתה כבת שלוש ומאז היה נסיון להיות שוב יחד אך זה לא צלח ובמהלך הנסיון הזה נולדה לה אחות וכעת היא חשה כאב גדול גם על אחותה שלא ידעה מה הם חיי משפחה תקינים לדבריה. האם זה טבעי שגם כעבור שנתיים אין שיפור ברגשותיה ובתחושותיה של ביתי?? אודה לתשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סמדר ריינר
    15/04/2010

שלום שלומית,
    אכן המצב שאת מתארת הוא מכביד וקשה, אני לא בטוחה שהכל קשור לגמרי רק לגירושין, אבל אני מבינה שזו הסיבה המודעת והמוצהרת.
    אני חושבת שאכן כדאי שתפנו לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו