זקוקה לעצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעצה
    טלי
    11/04/2010

ביתי בת שנה וחודש (פגית שבוע 32שהתה חודש בפגיה)יש לי בעיה קטנה איתה. היא אינה מוכנה שאני אעזוב אותה אפילו לזמן קצר מאד אינה מסכימה להיות אצל אף אחד יותר מכמה דקות ואם אני צריכה לצאת ברגע שאני יוצאת מתחילות צרחות. היא נמצאת כל היום איתי במשפחתון בבית . היא מאד חברותית ומשחקת מאד יפה עם הילדים אך צריכה שאני אהיה לידה כל הזמן.
    שאלתי :מה ניתן לעשות כדי להרגיל אותה לא להיות צמודה אלי כל הזמן????
    מחכה לעצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיצה

סמדר ריינר
    11/04/2010

שלום טלי,
    שני דברים: 1. את יכולה להנסות להרגיל אותה באופן הדרגתי להתרחקות שלך. לשבת לידה, לשבת לידה קצת יותר רחוק. לבשת לידה ולהתקרב ולהתרחק תוך שמירת קשר עין, לשבת יותר רחות ולהחזיק ביניכן חוט או בד שמקשר ביניכן והיא יכולה למשוך בו ואת מושכת חזרה והיא מרגישה אותך, וכו'.
    2. ייתכן מאוד שהחרדה שלה מושפעת מחרדה שלך שקשורה להיותה פגה ולחרדה העצומה שליוותה את תקופת חייה הראשונה שלא ברור היה אם היא תשרוד או לא ולא היה אפשר לזוז ממנה מרוב פחד וחשש שמהו יקרה ולא תתפסו בזמן. לכן ייתכן וכדאי לך גם לקבל קצת ייעוץ עבור עצמך כדי שתוכלי להתשחרר מהחרדות שלך אולי יש לגבי הילדה הזו ומשפיעות עליה ומשתקפות דרכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו