מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פסיכולוגית ילדים רחובותלימור11/04/2010
מחפשת פסיכולוגית ילדים ברחובות- דחוף!
היכן ניתן למצוא רשימת פסיכולוגים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדים בגירושין
יהודית30/09/2012שלום, אני ובעלי התחלנו בתהליך גירושים ויש לנו ילד בן 3.5, נכון לעכשיו הוא עזב את הבית , הוא אמנם מגיע כל יומיים לערך לראות את הילד אך עדין לא סיפרנו לו דבר . כאשר הוא שואל איפה אבא אני עונה שבעבודה. רציתי לדעת שני דברים הראשון מה הדרך הטובה ביותר לספר לו - איך בעצ? באילו מילים להשתמש? ברור לי שלא אגיד שאנחנו מתגרשים כי הוא לא יבין מה אני רוצה או למה אני מתכוונת. הדבר השני הוא נושא המשמורת, בעלי דוחף לכיוון משמורת משותפת (חצי וחצי ) ולדעתי הדבר יזיק לילד, במיוחד כאשר הוא קשור אלי יותר (בעיה בפני עצמה ). הוא לא נותן לו לקלח אותו , כמעט ולא שואל עליו מאז שעזב (לפני כשבוע וקצת) ולא נותן להקריא לו סיפור לפני השינה.
כל אלה מביאים אותי לחשוב שמשמורת של חצי חצי תהווה בעיה ויקשה עוד יותר על המצב ולדעתי עדיף, לפחות בהתחלה לסכם על הסדרי ראיה של פעמיים בשבוע ושישי או שבת לסירוגין ללא הישארות לישון
מחכה לעצתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדים בגירושין - תגובה
סמדר ריינר30/09/2012שלום יהודית,
רצוי ששניכם תשבו עם הילד ותספרו לו שאבא ואיא ל איגורו כרגע ביחד, בגלל שהם לא מסתדרים ביניהם. חשוב להדגיש שזה לא בגללו ולא קשור אליו, ושניכם ממשיכים לאהוב ואתו אותו הדבר. וגם להסביר לו באותה הזדמנות מה יההי הסידור בזמן הקרוב, עד שתחליטו על המשמורת והסדרי הראייה, מתי אבא יבוא לבקר אותו או לקחת אותו אליו.
לגבי המשמורת, זה לא נכון לייעץ לכם בנושא זה באופן שיטחי ועל רגל אחת במסגרת פורום באינטרנט בלי להכיר אתכם. כאן מוצג רק הצד שלך, יכול להיות שגם לגרוש לך יש נימוקים משלו, ויש גם את הילד שצריך להכיר אותו יותר כדי להבין מה טובתו. אני ממליצה לכם לפנות לשירותי הרווחה ולקבל עזרה מקצועית בעניין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)