מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עקשןמורן11/04/2010
שלום,
יש לי ילד בן בנתיים וחמישה חוד' פיקח חכם ומבין כל מה שאומרים לו
רק.....
שהוא לא מוכן להקשיב
מה ז"א?
אם הוא החליט עכשיו לאכול חבילה של מרשמלו
ואני אומרת שאני מסכימה רק שניים כי זה לא בריא לשיניים הרבה
ועושה כאבי בטן וכו'
אז מתחילה הסצנה צרחות בכי היסטריה מעיף וזורק דברים למרות שלא ראה אף אחד בבית עושה זאת (כל פעם שהוא עצבני הוא מעיף איזשהו חפץ)
ואז אני כמובן מוותרת לצערי
מה עושים? נותנים לילד להמשיך לבכות עד שירגע??.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקשן
סמדר ריינר11/04/2010שלום מורן,
קודם כ תלוי הטון שבו את אאומרת שמותר רק שני מרשמלו. נשמע לי שייתכן שהילד מקבל את ההסבר שלך - כחוסר ביטחון. לא כל דבר כל הזמן חייבים להסביר. יש דברים שצריך להגיד לו חד משמעית - רק שניים ואתה מחזיר לי את השקית - או לתת לו מראש רק שניים וזהו. אם בוכה, אז הוא באמת יכול להמשיך לבכות עד שירגע, זו אופציה אחת, אחרי כמה פעמים שבהן לא תוותרי, הוא יפסיק לבכות כי יראה שזה לא עוזר לו. אופציה נוספת היא לנסות להסיח את דעתו למשהו אחר, לתוכנית בטלוויזיה, לציור משותף וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)