מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גמילה משינה עם ההוריםאילנית12/04/2010
בני בן שנתיים וארבעה חודשים ישן במיטתנו, לבעלי זה בכלל לא מפריע ההפך הוא מאד רוצה בזה אבל לי זה מפריע (לא מאד) רציתי להתחיל להרגיל אותו לישון בחדרו אך זה נראה חסר סיכוי.
בלילה הראשון הוא נרדם אחרי צרחות והשתוללויות של שעה ורבע ובלילה השני אחרי שעה ושלושת רבעי פשוט התייאשתי ולקחתי אותו לישון איתי (בכל זמן ההשכבה אני נמצאת איתו בחדר שלא יהיה לבד)
יש לציין כי הוא נמצא איתי כל היום בבית רק שנה הבאה הוא ילך לגן... ויש לו עוד אח בן 10 חודשים שישן בחדרנו בעריסה)
מה השיטה? מתי מרגילים אותם לישון לבד? ומה החשיבות לשינה במיטה משלו?
תודה רבה
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה משינה עם ההורים
סמדר ריינר12/04/2010שלום אילנית,
בהחלט ניתן להעביר את הילד למיטה משלו. יהיו כמה לילות של צרחות, וזה ייגמר. לשינה במיטת ההורים יש השפעה פסיכולוגית שקשורה ליכולת של הילד לקבל את זה שהוא ולא חלק מיחידת ההורים. הוא לא בן זוג של אחד ההורים בוטח שהוא לא אמור להיות עד ליחסי המין שלהם, או שבעצם נוכחותו במיטה הוא יכול למנוע מהם לקיים יחסי מין ובכך לדחוק את אביו מתפקיד בן הזוג של אמא (אפרופו הכניסה לשלב האדיפלי).
ילדים ישנים במיטה של ילדים בחדר של ילדים והורים ישנים בזוג (בדרך כלל) במיטה ובחדר של גדולים. זה חלק מהסדר של העולם שילד אמור להפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
