טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי הבת שלי בת שנה וחודשיים כמעט, אחרי שבוע של גמילה, התהליך עבר בצורה נהדרת והיום לא מפספסת בכלל. וגם אם כן זה פספוס אחת לכמה ימים ורק של פיפי. לפעמים אחרי שהיא עושה בסיר היא מבקשת לשבת שוב ויושבת פרק זמן ארוך יותר למשל 5-6 דקות ולפעים יותר. אני לא נותנת לה להרגיש שזה לא בסדר אלא מעודדת אותה לקרוא לפיפי/קקי לצאת, היא לא מראה סימנים כאילו היא יושבת לשם המשחק אלא אומרת שיש פיפי בדרך. לפעמים יוצא לה פיפי בסוף הישיבה ולפעמים גם לא היא קמה ואומרת אין. האם לתת לה למשיך לשבת בסיר פרקי זמן ארוכים, לי אישית זה חא מפריע פשוט רציתי לדעת על מנת לא לטעות
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד