מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום12313/04/2010
שלום
קראתי באחת השאלות שסמדר כותבת לא לתת לתינוק לבכות בלילה
אני מנסה לגמול את בני בן 9 חודשים מהנקת לילה... כמובן שזה מלווה בבכי, אני נמצאת שם בשבילו, מרימה , מחבקת, הכל חוץ מלהניק.
האם זה בסדר ?
ושאלה שנייה - יוצא שבבוקר אני עובדת על המחשב והתינוק משחק לבד שעה ויותר. מעסיק את עצמו יפה מאוד. זה בדר או שאני אמורה לשחק איתו חלק מהזמן הזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
סמדר ריינר13/04/2010שלום לך,
זה בסדר שהילד בוכה, אם הוא לא לבד. לא הבנתי כל כך מה זה נקרא שאת גומלת אותו מהנקת לילה - גומלת אותו מאכילה בכלל בלילה או רק מהנקה, כמה פעמים ינק בלילה קודם, לכמה ירדת עכשיו, האם הוא בוכה מרעב? כל זה לא כל כך ברור לי...
כמו כן אם הוא מעסיק את עצמו לבד ולא מראה מצוקה כלשהי זה גם בסדר. את לא חייבת לשחק איתו אם הוא מסתדר לבד, אבל כן לבדוק (בלי להפריע לו ולקטוע את הרצף שלו) מדי פעם שהכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר שלום שוב
12313/04/2010הי סמדר
תודה על ההתייחסות
אני גומלת מהנקת לילה מכיוון שנראה לי שהוא לא רעב יותר. גמלתי בעבר וזה הלך טוב ואח"כ בעקבות מחלה חזרתי להניק והכל חזר אחורה.
כאשר יונק קם כל שעה וכאשר לא יונק בהחלט רואים שיפור של שינה רציפה
אני קוראת הרבה על כך שבגיל הזה אין צורך באכילת לילה ואפילו שהיא מכבידה על השינה וששינה רציפה חשובה מאוד בגיל הזה.
כמובן שהגמילה קשה ומלווה בכמה ימים של בכי, אפילו עד שעה
מה דעתך ? לגמול, לא לגמול ? ואיך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
סמדר ריינר13/04/2010שלום לך,
נראה לי שכדאי שתפני לפורום המתמחה בהנקה. לנוחותך אני אעביר את השאלה לשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
סמדר ריינר13/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=171 id=link]הנקה, הנקה נכונה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר - דווקא רציתי תגובה שלך
12313/04/2010רציתי ווקא תגובה מהפן שלך, הפסיכולוגי לנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה
סמדר ריינר14/04/2010שלום לך,
אני אומנם לא מומחית להנקה. מה שאני יודעת על ענייני גמילה באשר הם הוא שגמילה רצוי שתהיה הדרגתית. לכן שאלתי כמה הוא ינק קודם בלילה ולכמה ירדת איתו עכשיו.
אני לא יודעת אם הוא משתמש במוצץ, ואם לא אולי זה הזמן לתת לו לנסות כדי שיהיה לו תחליף אוראלי בפה, כי כל הדברים שאת מתארת שאת עושה לא כללו משהו שקשור לפה שלו.
בקיצור - לא נתת הרבה פרטים, אבל ייתכן שיש משהו דרסטי מדי בגמילה וכדי לרכך ולדרג אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)