שלום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום
    123
    13/04/2010

שלום

קראתי באחת השאלות שסמדר כותבת לא לתת לתינוק לבכות בלילה
    אני מנסה לגמול את בני בן 9 חודשים מהנקת לילה... כמובן שזה מלווה בבכי, אני נמצאת שם בשבילו, מרימה , מחבקת, הכל חוץ מלהניק.
    האם זה בסדר ?

ושאלה שנייה - יוצא שבבוקר אני עובדת על המחשב והתינוק משחק לבד שעה ויותר. מעסיק את עצמו יפה מאוד. זה בדר או שאני אמורה לשחק איתו חלק מהזמן הזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

סמדר ריינר
    13/04/2010

שלום לך,
    זה בסדר שהילד בוכה, אם הוא לא לבד. לא הבנתי כל כך מה זה נקרא שאת גומלת אותו מהנקת לילה - גומלת אותו מאכילה בכלל בלילה או רק מהנקה, כמה פעמים ינק בלילה קודם, לכמה ירדת עכשיו, האם הוא בוכה מרעב? כל זה לא כל כך ברור לי...
    כמו כן אם הוא מעסיק את עצמו לבד ולא מראה מצוקה כלשהי זה גם בסדר. את לא חייבת לשחק איתו אם הוא מסתדר לבד, אבל כן לבדוק (בלי להפריע לו ולקטוע את הרצף שלו) מדי פעם שהכל בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סמדר שלום שוב

123
    13/04/2010

הי סמדר
    תודה על ההתייחסות
    אני גומלת מהנקת לילה מכיוון שנראה לי שהוא לא רעב יותר. גמלתי בעבר וזה הלך טוב ואח"כ בעקבות מחלה חזרתי להניק והכל חזר אחורה.
    כאשר יונק קם כל שעה וכאשר לא יונק בהחלט רואים שיפור של שינה רציפה
    אני קוראת הרבה על כך שבגיל הזה אין צורך באכילת לילה ואפילו שהיא מכבידה על השינה וששינה רציפה חשובה מאוד בגיל הזה.
    כמובן שהגמילה קשה ומלווה בכמה ימים של בכי, אפילו עד שעה
    מה דעתך ? לגמול, לא לגמול ? ואיך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

סמדר ריינר
    13/04/2010

שלום לך,
    נראה לי שכדאי שתפני לפורום המתמחה בהנקה. לנוחותך אני אעביר את השאלה לשם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

סמדר ריינר
    13/04/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=171 id=link]הנקה, הנקה נכונה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סמדר - דווקא רציתי תגובה שלך

123
    13/04/2010

רציתי ווקא תגובה מהפן שלך, הפסיכולוגי לנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה

סמדר ריינר
    14/04/2010

שלום לך,
    אני אומנם לא מומחית להנקה. מה שאני יודעת על ענייני גמילה באשר הם הוא שגמילה רצוי שתהיה הדרגתית. לכן שאלתי כמה הוא ינק קודם בלילה ולכמה ירדת איתו עכשיו.
    אני לא יודעת אם הוא משתמש במוצץ, ואם לא אולי זה הזמן לתת לו לנסות כדי שיהיה לו תחליף אוראלי בפה, כי כל הדברים שאת מתארת שאת עושה לא כללו משהו שקשור לפה שלו.
    בקיצור - לא נתת הרבה פרטים, אבל ייתכן שיש משהו דרסטי מדי בגמילה וכדי לרכך ולדרג אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו