טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. בני בן ה- 8 סובל מזה תקופה אחרונה מפחדים וחרדות לאחרונה אף החריף המצב אשר בא לידי ביטוי בכך שאינו יכול לשהות לבדו בחדרו או בכל אחד מהחדרים בבית. אנו חייבים ייעוץ דחוף בתחום ורצוי אף טיפול משותף איתו. אשמח לקבל המלצה על פסיכולוג ילדים מאזור רמת גן/גבעתיים/ת"א אשר מתמחה בתחום זה. תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום עינת, אענה לך בכנות. אני עומדת כאן במצב מאוד לא נעים. אני מטפלת בילדים ובחרדות, ומטפלת באיזור רמת גן, והדבר מצויין בכרטיס שלי שמוצג בפורום. אני עובדת ימים כלילות במענה שכולו בהתנדבות לשאלות הרבות בפורום הזה. התגמול שלי לעבודה קשה ומורכבת הזו הוא הסיפוק שבעזרה וגם העובדה שהפרטים שלי מופיעים כאן וכך אנשים יכולים לפנות אלי אם הם רוצים באופן פרטי. את מבקשת שאמליץ לך על פסיכולוג מרמת גן. מה אני אמורה לעשות? להמליץ לך על עצמי? לעבוד כאן בפורום בהתנדבות כל כך הרבה ולהמליץ לך על מישהו אחר? אם את מעוניינת כמובן שאת יכולה לפנות אלי טלפונית, אם לא אנא פני לפסיכולוגית בית הספר של בנך ובקשי ממנה המלצה מתאימה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד