מעבר גן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר גן
    שולמית
    13/04/2010

שלום בני בן שנתיים וחצי בגיל שנה הכנסתי אותו למשפחתון שם היה שנה, בספטמבר לאחר מכן (כמעט גיל שנתיים), עבר לגן של ילדים גדולים יותר , הוא מאד אוהב את הגן ואני גם מאד מרוצה, בחודש האחרון עברנו למושב דרומית למקום בו גרנו, רשמתי את בני לגן במושב לשנה הבאה, וכרגע החלטנו שהוא ייסע לגן הקבוע שלו (בעלי עובד ליד) על מנת לא להעמיס עליו מעברים,ובספטמבר הוא יעבור לגן במושב. הגן שרשמתי אותו בספטמבר הינו גן מועצה ולכן אני לא יכולה להכניס אותו לגן זה כבר עכשיו, האופציה היא להכניס אותו כעת לגן פרטי במושב ולאחר מכן שוב להעביר אותו לגן המועצה..
    כבר שבוע שהוא נוסע בבוקר ויש פקקים בדרך הלוך הוא נוסע שעה ויותר ובחזור ארבעים וחמש דקות עד שעה ויותר. בנוסף אנו מעירים אותו מוקדם, אני מודאגת מאד, מצד אחד לא אוהבת את המצב שהוא נוסע הרבה, וגם נמצא פחות בבית ומצד שני האופציה שיעבור גן עכשיו לשלושה חודשים ובספטמבר יעבור שוב לגן חדש גם מדאיגה אותי כי אני לא רוצה שיהיו לו הרבה מעברים.
    ברצוני לציין שמדובר בילד חברותי מאד שבשני הגנים שנקלט אליהם הסתגל בצורה נורמלית לחלוטין.
    אשמח לעצתך, וכמו כן אשמח להבין מדוע יש להפחית במעברים.
    תודה רבה
    שולמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר גן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע אין תשובה

שולמית
    15/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר בגן

שולמית
    15/04/2010

ברצוני לציין שאכניס אותו לגן במושב שיש בו 4 ילדים שיעברו איתו לגן המועצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו