מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לילדה בת 10אמא מודאגת ..13/04/2010
שלום, אשמח אם תוכלו להפנות ו/או לעזור לי בבעיה שאני מתמודדת עימה לאחרונה. ביתי בשלושה חודשים האחרונים מתלוננת מידי פעם על כאבי ראש. כאמור, כאבי הראש הינם רגעיים וחולפים כאשר הילדה מתעסקת בדבר מה שמעניין אותה ולחילופין כאשר חוזר לה המצב רוח. בעבר היו לה הרבה התקפי fefa שזו מחלה וירלית כמעין דלקת גרון שהיתה מלווה בכאבי ראש וחום גבוה. בשנים האחרונות היא מקבלת את ההתקף אך אם מעט כאבי ראש וכמובן הם הסימפוטום של כאבי בטן לפעמים עם חום ולפעמים בלי. אך מה שמתריד בענין זה המחזוריות של כאבי הראש שהם בד"כ באים אחרי יום לימודים, נסיעה ברכב, טיול לא שגרתי ולפעמים סתם ככה. ניגשנו לרופא ילדים מספר פעמים, הנל ערך לה בדיקות דם כלליות ואמר לנו שבגלל שהיא ילדה מאוד פרפקציוניסטית היא נתקפת בכאבי ראש. חשוב לי לציין כי ב- 99 אחוז מכאבי הראש אנו לא נותנים לה משככי כאבים וזה חולף לאחר שתיה, אוכל, ואפילו סתם כך חולף כמו שציינתי לאחר שהיא עוסקת במשהו שמאוד מעניין אותה. שאלתי - האם להמשיך ולעשות בירור רפואי או לתת פשוט לתקופה לעבור? האם זה קשור לתשומת לב יתרה. היא ילדה שמאוד נלחצת ממבחנים, וממצבים לא שיגרתיים. מה לעשות? איך להמשיך" לפנות לנוירולוג? כאשר אני אומרת לה זה יעבור,,, זה באמת אחר כך עובר לה? אבל אני לא יכולה להתעלם עוד ... אודה באם תוכלו לסייע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 10
סמדר ריינר13/04/2010שלום לך,
אני לא יכולה לייעץ לך אם להמשיך בבירור הרפואי. נשמע לי שקיבלת תשובה אבל את לא סומכת עליה. אם את רוצה להמשיך בירור רפואי כמובן שיש בכך הגיון אבל לא הפורום הזה הוא הכתובת להתייעצות רפואית מהסוג הזה. עם זאת יש גם הגיון בכך שלכאבים אולי יש מקור פסיכולוגי, ואם זה כך כדאי לפנות לטיפול פסיכולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)