לילדה בת 10

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לילדה בת 10
    אמא מודאגת ..
    13/04/2010

שלום, אשמח אם תוכלו להפנות ו/או לעזור לי בבעיה שאני מתמודדת עימה לאחרונה. ביתי בשלושה חודשים האחרונים מתלוננת מידי פעם על כאבי ראש. כאמור, כאבי הראש הינם רגעיים וחולפים כאשר הילדה מתעסקת בדבר מה שמעניין אותה ולחילופין כאשר חוזר לה המצב רוח. בעבר היו לה הרבה התקפי fefa שזו מחלה וירלית כמעין דלקת גרון שהיתה מלווה בכאבי ראש וחום גבוה. בשנים האחרונות היא מקבלת את ההתקף אך אם מעט כאבי ראש וכמובן הם הסימפוטום של כאבי בטן לפעמים עם חום ולפעמים בלי. אך מה שמתריד בענין זה המחזוריות של כאבי הראש שהם בד"כ באים אחרי יום לימודים, נסיעה ברכב, טיול לא שגרתי ולפעמים סתם ככה. ניגשנו לרופא ילדים מספר פעמים, הנל ערך לה בדיקות דם כלליות ואמר לנו שבגלל שהיא ילדה מאוד פרפקציוניסטית היא נתקפת בכאבי ראש. חשוב לי לציין כי ב- 99 אחוז מכאבי הראש אנו לא נותנים לה משככי כאבים וזה חולף לאחר שתיה, אוכל, ואפילו סתם כך חולף כמו שציינתי לאחר שהיא עוסקת במשהו שמאוד מעניין אותה. שאלתי - האם להמשיך ולעשות בירור רפואי או לתת פשוט לתקופה לעבור? האם זה קשור לתשומת לב יתרה. היא ילדה שמאוד נלחצת ממבחנים, וממצבים לא שיגרתיים. מה לעשות? איך להמשיך" לפנות לנוירולוג? כאשר אני אומרת לה זה יעבור,,, זה באמת אחר כך עובר לה? אבל אני לא יכולה להתעלם עוד ... אודה באם תוכלו לסייע לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לילדה בת 10

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 10

סמדר ריינר
    13/04/2010

שלום לך,
    אני לא יכולה לייעץ לך אם להמשיך בבירור הרפואי. נשמע לי שקיבלת תשובה אבל את לא סומכת עליה. אם את רוצה להמשיך בירור רפואי כמובן שיש בכך הגיון אבל לא הפורום הזה הוא הכתובת להתייעצות רפואית מהסוג הזה. עם זאת יש גם הגיון בכך שלכאבים אולי יש מקור פסיכולוגי, ואם זה כך כדאי לפנות לטיפול פסיכולוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו