מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלת גןעינת15/04/2010
האם גן לילד בן שנתיים ו 10 חודשים, שבו יהיו 11 ילדים (והוא מהגדולים), הוא "חממה" שממנה הילד יגיע לא מוכן לגן עיריה בשנה הבאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת גן
סמדר ריינר15/04/2010שלום יעל,
לא כתבת איפה הילד עכשיו, מה האלטרנטיבות, האם הוא בגן קטן כרגע או עם מטפלת או אמא בבית. גם לא ברור לי - אם הוא לא יגיע מוכן לגן עירייה בשנה הבאה אז הפיתרון הוא שיעבור עכשיו לגן לא מתאים?
אנא הבהירי יותר פרטים ואת השאלה ואנסה לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילד נמצא כבר כמעט שנה בגן
עינת15/04/2010בו יש 15 ילדים ו 3 נשות צוות, וסה"כ די טוב לו (אנו חושבים שאולי לאחרונה קצת פחות מבעבר).
בשנה הבאה, כשיהיה בן שנתיים ו 10 חודשים, בעלת הגן תעלה את מספר הילדים ל 25, עם אותו מספר נשות צוות.
בגלל עליית מספר הילדים וירידה מסויימת באיכות הצוות אנו שוקלים להעביר אותו לגן אחר, בו יש צוות מעולה אבל אולי מספר הילדים קטן מידי?
הוא יהיה הילד ה - 11. מתוך 10 הילדים יש 4 בגילו או קטנים בחודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סמדר ריינר15/04/2010שלום יעל,
זו החלטה מאוד גבולית, כי מצד אחד מספר הילדים בגן עולה אבל הגן עצמו, פיזית (כן ,גם לזה יש משמעות) נשאר אותו מקום וכן הצוות, מצד שני גם לגן קטן יותר יש יתרונות, מצד שלישי, זה שהגננת רוצה להעלות ל-25 זה לא אומר שכל ההורים שהיום ילדיהם בגן ירצו להשאיר את הילדים ובאמת יישארו ובאמת יהיו לה 25... כמעט בטוח שאתם לא המתלבטים היחידים.
נתון נוסף שכדאי לקחת בחשבון הוא מיהו הצוות בגן השני, והאם יש לכם המלצות עליו והאם אתם מרוצים מהצוות שיש כיום. גם להורים לוקח זמן ליצור קשר ואמון עם צוות חדש, וגם על זה כדאי לחשוב.
תנסו לשקלל את כל הנתונים האלה ולראות מה חשוב לכם ולפי זה להחליט.
אני הייתי מעבירה גן במקרה הזה רק אם הצוות שם ממש מדהים ואם אני ממש לא מרוצה מהגן הנוכחי. מספר הילדים הוא לא הנתון היחיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)