שאלת גן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלת גן
    עינת
    15/04/2010

האם גן לילד בן שנתיים ו 10 חודשים, שבו יהיו 11 ילדים (והוא מהגדולים), הוא "חממה" שממנה הילד יגיע לא מוכן לגן עיריה בשנה הבאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלת גן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת גן

סמדר ריינר
    15/04/2010

שלום יעל,
    לא כתבת איפה הילד עכשיו, מה האלטרנטיבות, האם הוא בגן קטן כרגע או עם מטפלת או אמא בבית. גם לא ברור לי - אם הוא לא יגיע מוכן לגן עירייה בשנה הבאה אז הפיתרון הוא שיעבור עכשיו לגן לא מתאים?
    אנא הבהירי יותר פרטים ואת השאלה ואנסה לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילד נמצא כבר כמעט שנה בגן

עינת
    15/04/2010

בו יש 15 ילדים ו 3 נשות צוות, וסה"כ די טוב לו (אנו חושבים שאולי לאחרונה קצת פחות מבעבר).
    בשנה הבאה, כשיהיה בן שנתיים ו 10 חודשים, בעלת הגן תעלה את מספר הילדים ל 25, עם אותו מספר נשות צוות.
    בגלל עליית מספר הילדים וירידה מסויימת באיכות הצוות אנו שוקלים להעביר אותו לגן אחר, בו יש צוות מעולה אבל אולי מספר הילדים קטן מידי?
    הוא יהיה הילד ה - 11. מתוך 10 הילדים יש 4 בגילו או קטנים בחודש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סמדר ריינר
    15/04/2010

שלום יעל,

זו החלטה מאוד גבולית, כי מצד אחד מספר הילדים בגן עולה אבל הגן עצמו, פיזית (כן ,גם לזה יש משמעות) נשאר אותו מקום וכן הצוות, מצד שני גם לגן קטן יותר יש יתרונות, מצד שלישי, זה שהגננת רוצה להעלות ל-25 זה לא אומר שכל ההורים שהיום ילדיהם בגן ירצו להשאיר את הילדים ובאמת יישארו ובאמת יהיו לה 25... כמעט בטוח שאתם לא המתלבטים היחידים.
    נתון נוסף שכדאי לקחת בחשבון הוא מיהו הצוות בגן השני, והאם יש לכם המלצות עליו והאם אתם מרוצים מהצוות שיש כיום. גם להורים לוקח זמן ליצור קשר ואמון עם צוות חדש, וגם על זה כדאי לחשוב.
    תנסו לשקלל את כל הנתונים האלה ולראות מה חשוב לכם ולפי זה להחליט.
    אני הייתי מעבירה גן במקרה הזה רק אם הצוות שם ממש מדהים ואם אני ממש לא מרוצה מהגן הנוכחי. מספר הילדים הוא לא הנתון היחיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו