דוגמנות לילדה בת 4.5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דוגמנות לילדה בת 4.5
    רחלי
    15/04/2010

יש לי ילדה בת 4.5 שטוענים שהיא יפיפיה...(אני לא אובייקטיבית לי זה ברור..)
    היא אוהבת להצטלם ולעשות פוזות למצלמה... היא נורא רוצה להיות דוגמנית והיא מחקה את התנועות שלהן מהטלויזיה. והשבוע החלטתי לרשום אותה לסוכנויות. אבל פתאום צצו הרבה אנשים שמייעצים לי לא להרוס לה את הילדות,ולא לפרסם תמונות שלה בפייס מחשש לפדופילים וכל מיני דברים שגרמו לי לתהות האם אני עושה את הדבר הנכון....
    ועוד משהו..אם כן מה אני צריכה לדעת לפני שאני חותמת חוזה עם סוכנות? (פנו אלי שתיים לבוא לעשות בוק)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דוגמנות לילדה בת 4.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוגמנות לילדה בת 4.5

סמדר ריינר
    15/04/2010

שלום רחלי,
    לגבי החוזה כדאי להתייעץ עם עו"ד, זו לא המומחיות שלנו.
    תראי, זו ילדה מאוד קטנה, להכניס אותה כבר בגיל כזה למצב שלכל מיני מבוגרים יש כל מיני ציפיות ממנה, לעמוד שעות, להיות סבלנית, לקבל התייחסות מודגשת רק למראה שלה בעוד שיש לה בודאי עוד כל מיני תכונות, זה הרבה לחץ והרבה הצפה לילדה שנמצאת בגיל שבו היא רק רוצה לשחק ולעשות מה שבא לה ולא מה שבא לאיזה צלם שמרוויח עליה כסף.
    אם בכלל, הייתי עושה משהו חד פעמי בלבד ולוקחת משם את הילדה שלי ברגע שמתחיל להיות לה משהו לא נוח. זה לא שווה את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו