מעבר דירה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר דירה
    ליטל
    15/04/2010

שלום רב,

הבן שלי בן 3.5. לפני כ-8 חודשים עברנו מגבעת שמואל לבית סבא וסבתא בבת ים (עד למעבר לדירה חדשה). המעבר היה קשה לו מאוד שכן, היו לו חברים שם מגיל 0, אליהם הוא היה מאוד קשור, במיוחד לילד אחד.
    באותה עת אני התאשפזתי לשמירת הריון וחזרתי הביתה עם תינוקת, ולאחר כחודש עברנו שוב לדירה שכורה בחולון (קרובה מאוד לדירה שקנינו). הילד עבר משבר עמוק מאוד ועד לא מזמן דיבר על החברים מהגן הקודם.
    לאחרונה נדמה כי הוא באמת נפרד רגשית מגבעת שמואל וחדל להזכיר את חבריו הישנים. כמו כן, הוא פיתח חברויות חדשות, ויש לו חבר צמוד חדש.
    כעת, נראה שהילד מתחיל להתאושש מעט מהמשבר. כששאלתי אותו לפני מספר שבועות אם הוא רוצה לנסוע לגבעת שמואל לפגוש חבר (שהוא מאוד מאוד אהב בזמנו) הוא ענה בשלילה.
    אנחנו עדיין בקשר עם ההורים של החבר הזה שמעוניינים מאוד להיפגש, אך בגלל התקופה הבלתי אפשרית שעברנו מאוד מאוד חוששים לגרום שוב לרגרסיה.

לתשובתך אודה,
    ליטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר דירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר דירה

סמדר ריינר
    15/04/2010

שלום ליטל,
    אתם צודקים. לא שאני בטוחה שתהיה רגרסיה, אבל אם שאלתם והילד לא רוצה אין טעם ללחוץ. הוא התאקלם ויצר משהו חדש, לא לזעזע לו את זה, בטח אם הוא אמר שהוא לא רוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו...

ליטל
    20/04/2010

תודה רבה על המענה. אני באמת חושבת שנניח לזה ולא נציף מחדש את הזכרונות.

הופתעתי מאוד לגלות שכשהוא מצא אלבום משנה שעברה הוא לא זיהה את החברים הישנים, ואף קרא להם בשמות של החברים החדשים, על אף שיש לו זיכרון צילומי מדהים.

ליטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו