הילד לא מדבר טוב לגילו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילד לא מדבר טוב לגילו
    לימור
    15/04/2010

הראל בן שנתיים ו 7 חודשים , הבעיה היא בעיה שדיבור הוא לא מדבר טוב לגילו (אוצר מילים) קושר ביטוי מבטא רק אות ראשונה של אותה מילה לדואמא: איך קוראים לך? תושבה . אה. אני לא יודעת מה לעשות שנה הבאה לאיזה גן לרשום אותו גן ערייה או פרטי לא ניראה לי שבחודשים הקרובים הוא ישלים את הפער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילד לא מדבר טוב לגילו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שלא מדבר טוב

סמדר ריינר
    15/04/2010

שלום לימור,
    מה ההתלבטות בעצם? זה נשמע ברור שבגן קטן יותר יהיה לו יותר קל, לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללכת לישון

לימור
    18/04/2010

הבן שלי בן שנתיים ו 7 חודשים בשעות בערב שמתארגנים לשינה כל ערב אני או בעלי משכיבים אותו לישון בצורה שאנו ישנים לצידו עד שהוא נירדם ולפעמים אנו יושנים לצידו חצי לילה (שוכחים את עצמנו) אני ובעלי רוצים לדעת האים בצורה שלהגיד לילד "הגיע הזמן לישון" להשכיב אותו ולצאת מהחדר למרות שאנו יודעים שהוא ירד 100 פעם מהמיטה . האים זו דרך טובה או שיש לך דרך אחרת?
    או שהוא קטן מידיי ?

תודה
    לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד לא מדבר טוב לגילו

מהא
    18/04/2010

לימור שלום,
    המידע שצרפת אינו מספיק לגבי התפתחות השפה אצל ילדך, בכל מקרה אני יכולה להציע לבדוק האם זה עבור אותיות ספציפיות או בכלל, למשל: אם את שואלת את הילד מה זה (מסמנת על שקית של במבה) והוא אומר באבא. תגובתו אכן טבעית לחלוטין בתהליך של רכישת שפה למרות שלא שהוא לא ביטא את כל האותיות. בקשר לגן עדיף שהיה בגן קטן ומתאים לו שבו הוא ירגיש יותר בנוח מכל הבחינות שפתית רגשית וחברתית ולאחר מכן להעביר אותו לגן אחר.
    מקווה שעזרתי
    מהא-סטודנטית לתואר שני בחינוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו