כניסה לגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כניסה לגן
    יעל
    16/04/2010

שלום
    בני בן שנה ושבעה חודשים והיה איתי בבית כל הזמן הזה. אחרי הפסח הכנסתי אותו לגן פרטי
    ביום הרשאון הייתי איתו שעה והלכנו ביום השני די לחצו עליי ללכת אז השארתי אותו לשעה בערך
    שמעתי אותו בטכה מאוד אך לאחר מספר דקות הבכי פסק . ביום השלישי נפרדתי ממנו והוא החל לבכות , הלכתי ושוב שמעתי שהבכי פסק אחרי כמה דקות . חזרתי אחרי שעתיים בערך.
    ביום הבא לאחר שבת קרה המשבר ... רק נכנסנו לתוך הגן הוא החל לבכות ולא הפסיק נשארתי שם איתו כשעתיים למרות שנראה היה שהצוות מאוד לא שבע רצון וטענו אף שאולי אני מזיקה לתהליך בגישתי הלחוצה (יש לציין שאני באמת במשבר מסוים לאחר שישבתי עם ילדי שנה ושבע בבית נורמלי לא?) הלכתי איתו הביתה. לאחר אותו יום בני לא חש בטוב והשארתי אותו בבית 3 ימים . ביום הרביעי הלכנו יחד הינו בחצר (מעדיף את החצר) ואז הוא נכנס עם הילדים אחת המטפלות לקחה אותו בידיים ואמרב\ה לי לחכות בצד שוב החל הבכי קורע הלב אך לאחר כמה דקות פסק הלכתי לשעה ומשהו וחזרתי לקחתו.
    אני מאוד מודאגת כי יש להבין שמדובר בילד חברותי במיוחד ושמח שם הוא נראה די עצוב(תמונה שצולמה) אמנם משחק קצת אבל ממש לא אוהב להיכנס לגן עצמו
    האם התהליך נראה בסדר ומה עושים מכאן ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה לגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה לגן

ליאת גרוס
    17/04/2010

שלום יעל
    להכניס ילד ראשון לגן זה לא פשוט. אני זוכרת את עצמי מחוץ לדלת מחכה שהבכי יפסיק ובוכה יחד איתו. יחד עם זאת חשוב שתביני שהוא זקוק לתקופת הסתגלות והיא לא אמורה להיות קלה. אם הכל פועל נכון אז אחרי מקסימוםי שבועיים- שלושה צפויה שגרה רגועה והוא אמור לחזור לעצמו. חשוב שתביני שהקושי שלו תלוי בקושי שלך. ככל שתהיי לחוצה יותר כך יהיה לו יותר קשה. ככל שתישארי יותר בגן כך הוא יהיה מבולבל יותר ויבכה יותר. כל עוד הוא יודע שתבואי לקחת אותו אם יבכה, הוא יבכה. מרב שאת מנסה להיענות לצרכיו את פוגעת בו.
    תשחררי. תסמכי עליו ועל הצוות. הוא אמור לבכות קצת. עובדה שבימים הראשונים אחרי שהלכת הוא נרגע. תעסיקי עצמך בדברים אחרים.
    זיכרי. את אמא טובה. גם אם הוא קצת בוכה ולא בא לו להיפרד. בסופו של דבר בגן ילמד דברים חדשים, ישחק עם חברים וכו'. וגם את תוכלי לחזור לעבוד ולהתפתח כאשה. זה חשוב.

קחי בקלות...

ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו