מעבר לגן חדש לתקופה קצרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר לגן חדש לתקופה קצרה
    אמא לתאומות
    17/04/2010

שלום,
    אני אמא לתאומות מקסימות בנות שנה. הן נמצאות בגן מגיל חצי שנה ולאחרונה התעוררו בעיות עם הגן כך שאיני יכולה להשאיר אותן שם.

יש לנו מסגרת חדשה לספטמבר אשר לא יכולה לקבל אותנו כיום, והפתרון שנמצא לאחר הרבה התלבטויות, הוא להעביר לגן אחר לתקופה של 4 חודשים. המעבר יהיה בראשון למאי. אנחנו הולכים איתן לגן החדש כל יום שישי על מנת שיכירו ומקווים שהמעבר יהיה בסדר.
    הן ילדות "זורמות" וללא קשיים חברתיים מלבד חרדת זרים קלה ונורמלית לגילן.
    השאלה אם זה יכול לגרום להן לאיזשהו נזק לעבור אחכ שוב למעון החדש ולמה עלינו לשים לב.
    תודה על כל תשובה, נראה לי שלי קשה יותר מלהן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר לגן חדש לתקופה קצרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר לגן חדש לתקופה קצרה

ד''ר שירי שדה שרביט
    17/04/2010

לאמא שלום,
    אני מתארת לעצמי שאת ובן זוגך לקחתם בחשבון את המשמעות של העברת הגן והמצוקה הזמנית שתיגרם לילדות, כשהחלטתם על שינוי המסגרת. בוודאי החלטתם על האופציה המתאימה ביותר לבנותיכן לפי שיקול דעתכם ההורים.
    כמובן שייתכנו קשיים בהסתגלות לכל מסגרת, שעשויים להיות מוגברים יותר דווקא בספטמבר כשהן תהיינה לקראת שנה וחצי. דווקא במאי צפוי פחות קושי. בתקופה הזו הן בוודאי יהיו זקוקות לכם יותר אחה"צ ואולי יותר תלותיות. במידה ואתם זמינים עבורן יותר, והצוות בגן החדש יהיה רגיש אליהן - לא צפויה השפעה ארוכת טווח לשינויים.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שירי

אמא לתאומות
    18/04/2010

אכן לקחנו את השיקול הזה בחשבון, רק שלא תמיד יש את הפתרון האולטימטיבי... רציתי לשמוע דעה מקצועית לגבי המעבר הכפול, והאם יש סיכוי שזה ממש יכול לפגוע בהן ויכול לגרום לשינוי התנהגותי לטווח הארוך.
    אנחנו נהיה זמינים עבורן יותר מתמיד בתקווה שהן יעברו זאת בקלות האפשרית.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו