הריון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הריון
    שרון
    18/04/2010

אני בהריון וביתי בת ה5 יודעת כי כדאי שהיה תינוק ההורים מזדוגים. היא שואלת איך עושים את זה זה מה לאמר לה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון

סמדר ריינר
    18/04/2010

שלום שרון,
    את האמת כמובן. יש ספרי ילדים שמתמחים במתן הסברים לגילאים האלה, פעם היה ספר"איך באים ילדים לעולם" אני מניחה שהיום יש ספרים יותר חדישים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון

שרון
    19/04/2010

הילדה יודעת שיש לאבא זרע ולאמא בייצית וברגע שנפגשים נוצר עובר שהוך לתינוק. היא רוצה לדעת בדיוק את האקט הפיסי איך אבא מעביר לאמא את הבייצית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון

סמדר ריינר
    19/04/2010

שלום שרון,
    לא ברור לי מה הבעיה לספר על האקט. בכל אופן בספרים המיועדים לכך יש בדרך כלל הסבר על כך שאבא ואמא אוהבים אחד השני, מתחבקים במיטה ואז אבא מכניס את הפין שלו לפות של אמא וכך עובר הזרע.
    זה בהחלט משהו ילדה בגילה יכולה כבר לדעת, צריך להדגיש שהעניין קשור באהבה ועושים אותו רק כשמבוגרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו