מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בכי של תינוקקרן18/04/2010
בחודש האחרון בני בן ה-3 וחצי חודשיים רוב היום בוכה בייחוד שהוא עייף הוא בוכה בהיסטריה ומאד קשה להרדים אותו (הוא בעיקר נרדם עם נענוע על הידים שלי או בטיול בעגלה), לקחתי אותו לרופאה לבדיקה לראות אם יש משהו לא בסדר ולא נמצא שום דבר.
הוא בעיקר רגוע בטיול בעגלה או על הידיים שלי, ברגע שמניחים אותו לבד בעגלה,באוניברסטיה -גג תוך 5 דק' הוא מתחיל לבכות ולרוב הוא נרגע שאני מגיעה ומשחקת/מרימה אותו.
במשך היום אני איתו בבית אז קל לי יותר להרגיע אותו אבל בערבים אני צריכה לפנות זמן לבני הגדול בן השנתיים. אני אשמח מאד לעצה -אני לא מצליחה להבין מה לא בסדר ומאד קשה להתמודד עם בכי ברוב שעות היום -איך צריך להגיב לבכי שלו?-מאד קשה לי לרוץ כול פעם להרגיע אותו ואני בטוחה שלא תורם הרבה שלעיתיי אני כבר הופכת להיות חסרת סבלנות.
חשוב לי לציין שבחודשיים הראשוניים בכלל לא הרגשתי אותו -הוא היה אוכל, נרדם לבד, מעסיק את עצמו שהיה ער, קם עם חיוך ולא ברור מה קרה לאחרונה.
דבר נוסף בשבוע האחרון קרו מס' פעמיים שלא הגעתי מיד שהוא בכה ונראה לי שהוא אפילו הפך להיסטרי יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
סמדר ריינר18/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=268 id=link]הורים לתינוקות, הורים לפעוטות[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
