מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגות מוזרה לבת שנתיים ו9 ח'אמא18/04/2010
קודם אני שמחה לגדל את הנסיכה שלי בת שנתיים ו9 ח' עוד מעט.
ילדה שמחה ביום יום ומגיעה לגן בכיף ובלי בעיות. בגן חברותית מאוד וכל הילדים אוהבים אותה.
היא ילדה שאוהבת ספרים ובמיוחד סיפורי אגדות כמו סנדרלה, היפה והחיה, הנסימה הנרדמת ....
לאחרונה אני חשה שינוי בהתהגותה כלפי עצמה וכלפיי אני .. לדוגמה :
היא עומדת מול המראה ומתחילה לנזוף בעצמה, ולדבר כאילו שהיא מדברת עם מישהי אחרת ואני שואלת אותה עם מי את מדברת אז היא אומרת את שמה... אומרת בכעס: את לא יפה, לא טובה, אני כועסת עליך, את רשעת ואני לא רוצה לאהוב אותך. ואפילו משתפת אותי בזה שהילדה הזו לא טובה.
אני כמובן מנסה להעיר לה על זה שהילדה הזו היא הכי יפה וטובה בעלום והיא מושיבה בשלילי ואני פה מתעלמת ועוברת לעשות איתה משהו אחר.
וזה כמובן מתבטא בזה כשאני אומרת לה "לא" , היא מקה אותי, אומרת לי טיפשה, אני לא אוהבת אותך, אני אוהבת את אבא ... ושוב אני מסבירה בטון נוח שזה לא יפה מה שהיא עושה ובכל זאת ממשיכה ובמיוחד הכי מפריע לי שהיא נותנת סטירות על הפנים עד שזה מרגיז אותי ולא מצליחה להפסיק אותה אלה אחרי שאני צועקת עליה וזה מרתיע אותה.
לא היה שום שינוי בבית או בגן חוץ מזה שחברה הכי טובה שלה בגן עברה לגן אחר מסיבות כלכליות שלא נוגעות בגן או בגננת. האם זה משפיע...
מחכה לתגובתכם ותודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות מוזרה לבת שנתיים ו-9
סמדר ריינר18/04/2010שלום לך,
בילדה שלך, כמו בכל אחד מאיתנו, יש חלקים שליליים וחלקים חיוביים, חלקים אוהבים וחלקים שונאים, והיא צריכה שיכירו בכולם. יכול להיות שהיא מרגישה שאת משדרת משהו שלפיו כל הזמן חשוב לראות רק את הטוב, ולהתנהג יפה, ואז היא לא יכולה לקבל את החלקים האלה של עצמה ומשליכה אותם על דמותה במראה.
במקום לענות לה שזה לא יפה לדבר כך, תנסי לענות שלפעמים מרגישים כך, לפעמים היא אוהבת את אבא וכועסת על אמא, ולפעמים היא כועסת על אבא ואוהבת את אמא, וזה בסדר...אין שום דבר לא יפה בזה.
גם את לפעמים כועסת ואחר כך סולחת ואת אוהבת אותה בכל מצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתן סטירה
סמדר ריינר18/04/2010שלום לך,
אם היא נותנת לך סטירה, את צריכה להחזיק את היד שלה ולהגיד שאת לא מרשה, ואם היא רוצה היא יכולה הגיד שהיא כעוסת עלייך במילים, אבל להרביץ אסור.
צריך להגיד את זה בטון תקיף וברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)