התנהגות יוצאת דופן של ביתנו במסיבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות יוצאת דופן של ביתנו במסיבה
    מורן
    18/04/2010

שלום לכולן/ם,

ביתנו הבכורה כבר בת 14 חודשים והיא מתחילת השנה במעון של ויצו.
    היום היה טקס יום הזכרון בפעוטון ושמנו לב שביתנו מתנהגת שונה משאר הילדים ו"קצת" נלחצנו. אתאר את שקרה ונודה אם תוכלו להרגיע אותנו או לומר לנו אם עלינו לתקן/לעשות משהו או להגיע לייעוץ.

כולנו ישבנו בריבוע מסביב למרכז השטיח כשמרכזו ריק. כל הילדים ישבו בחיקם של ההורים, רק שלנו התעקשה לעמוד ולקפצץ במקום. כשהחלה ההפעלה והושמעו שירים, כל הילדים נופפו בדגלים וסרטים כשהם יושבים בחיק הוריהם והיא התעקשה שנניח לה לרוץ למרכז השטיח ושם היא עשתה הצגות של קפיצות, זחילות ועמידות מוזרות כדי (לדעתנו) למשוך את תשומת הלב של ההורים האחרים. אנחנו לא ידענו מה לעשות, לרוץ אחריה או לתת לה ללכת והרגשנו נורא לא נעים. לכל אורך הפעילות היא היתה עצמאית והתרוצצה לבדה כשאחנו רצים אחרים אחריה בזמן שכל הילדים היו רגועים עם ההורים שלהם.לשמחתנו החיוך היה מרוח לה על הפנים כל הזמן אבל תאמינו לי, אנחנו רצינו לההפך לבלתי-נראים כמו שהיינו בשבילה מרוב בושה.
    אנחנו טועים במשהו? האם ישנה משמעות להתנהגות זו של ביתנו? מה עלינו לעשות?

בתודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות יוצאת דופן

סמדר ריינר
    18/04/2010

שלום מורן,
    אני לא יודעת את גילאי שאר הילדים במסיבה, אולי כולם בגילה ומתנהגים בשקט, אבל אין שום דבר יוצא דופן בתנהגות של ביתכם יחסית לגילה. קשה לי להאמין שתינוקות בני שנה וחודשיים אמורים להבין את משמעות יום הזיכרון ולשבת בשקט בחיק הוריהם בטקס שהם לא מבינים בכלל.
    הבת שלכם בסדר גמור, אל תילחצו, ותשמחו על שמחת החיים שלה, ואל תדרשו ממנה דברים כאלה בגיל הזה. זה מה שלא נורמלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו