מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבן שלי ביישן או יש לו בעיה פסיכולוסמאר18/04/2010
היי, אני מאוד דואגת למצבו של הבן שלי, הוא בן 5וחצי הוא לא מרים את ראשו מול האנשים, לא
אומר שלום אלא הוא מושיט יד , לא מדבר בקול רם, מה שמדאיג אותי שהוא מאוד פתוח וטבעי עם
בני גילו והשכנים אבל עם ילדים ואנשים גדולים ממנו במס' שנים לא מוכן לשתף פעולה, אפילו עם הדודים והדודות מצד האב, מצד אמא הוא פתוח אולי בגלל שוא תמיד שמה, אבל מה עם השאר....
עוד דבר מפחיד אותי אפילו לא מוכן לדבר איתי כשיש אנשים בקול אלא עושה תנועות...
כולם אומרים הוא ביישון הוא יתפתח לאט לאט מבחינת פתיחות עם האנשים אבל אני מאוד דואגת.
אשמח מאוד אם תתנו לי תשובה מרגיעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
סמדר ריינר19/04/2010שלום סמאר,
דווקא אם הבן שלך מתקשר היטב עם בני גילו זה אמור פחות להדאיג אותך, הוא יוצר קשר עם אנשים. מותר לו להיות ביישן כל עוד זה לא מפריע לתפקוד שלו. אם זה יימשך עוד הרבה ויפריע לו להשיג דברים תנסו לטפל בכך אצל איש מקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנהגות בת שנתיים
יעל19/04/2010ביתי בת שנתיים ילדה פעילה מאוד ומקסימה ככל שהיא גדלה היא התחילה מה שנקרה ל"סובב אותנו על האצבע" היא בודקת את הגבולות שלנו .ואני לא יודעת איך צריך להתנהג בשביל שזה יחלוף לה. לדוגמא כשהיא לא מקבלת משהו היא ישר מתבכיינת או נשכבת על הרצפה. כשהיא לא מתנהגת יפה היא מקבלת מכה ביד והיא צוחקת. אני מרגישה שהיא נותנת לי פקודות תביא לי וכו.
היא ילדה מקסימה יש לה הרבה שכל אבל אני רוצה שזה יעבור לה. מה אני אמורה לעשות להתעלם לא ממש עוזר היא מפגינה וממשיכה לשכב על הריצפה או שהיא צוחקת.
אשמח מאוד לשמוע את דעתך/הצעתך בעינין ומה עלי לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)