שאלות בנושא מוות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלות בנושא מוות
    שלי
    20/04/2010

שלום,

אני אמא לילד בן 4. כנראה בעקבות יום הזיכרון לחללי צה"ל שאל אותי בני שאלות על המוות
    האם כולם מתים? האם גם אני אמות ואם כן מי תהיה אמא שלו? ושהוא לא רוצה להיות מת.
    אני מרגישה שאלו שאלות ברמת הבנה יחסית גבוהה לגילו אני לא יודעת האם זה נכון והאם עניתי נכון... עד היום הוא נתקל במקרה מוות אחד של סבתא של בעלי שהיה לפני שנה שכן העסיק אותו קצת אבל לא אירוע שהיה קשה עבורו. אמרתי שהיא נפתרה כי היא היתה מאוד מאוד מאוד זקנה ומאוד מאוד מאוד חולה ושלשאלות האחרות עניתי שזה יקרה עוד מלא מלא זמן ושאני אפילו עוד לא סבתא ושאני תמיד אהיה אמא שלו ושאמא יש רק אחת. אשמח לדעת מה כדאי לענות אם הוא שואל שוב ואם הוא לא מעלה את האם כדאי ליזום שיחה נוספת?

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות בנושא מוות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא מוות

סמדר ריינר
    21/04/2010

שלום שלי,
    הגיל שבו הילד שלך מתעניין בנושא המוות הוא גיל סביר בהחלט, וגם התשובות שענית לו הן סבירות, לא נראה לי שיש צורך להעלות זאת שוב מיוזמתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

שלי
    21/04/2010

סמדר שלום,

תודה על התגובה,
    מה הן התשובות המדוייקות יותר שכדאי לענות אם הנושא יעלה שוב מצדו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סמדר ריינר
    21/04/2010

שלום שלי,
    למה את חושבת שיש תשובות מדוייקות יותר? אני לא מכירה תשובות מדוייקות יותר. מה שענית לו זה בסדר גמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו