מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות בנושא מוותשלי20/04/2010
שלום,
אני אמא לילד בן 4. כנראה בעקבות יום הזיכרון לחללי צה"ל שאל אותי בני שאלות על המוות
האם כולם מתים? האם גם אני אמות ואם כן מי תהיה אמא שלו? ושהוא לא רוצה להיות מת.
אני מרגישה שאלו שאלות ברמת הבנה יחסית גבוהה לגילו אני לא יודעת האם זה נכון והאם עניתי נכון... עד היום הוא נתקל במקרה מוות אחד של סבתא של בעלי שהיה לפני שנה שכן העסיק אותו קצת אבל לא אירוע שהיה קשה עבורו. אמרתי שהיא נפתרה כי היא היתה מאוד מאוד מאוד זקנה ומאוד מאוד מאוד חולה ושלשאלות האחרות עניתי שזה יקרה עוד מלא מלא זמן ושאני אפילו עוד לא סבתא ושאני תמיד אהיה אמא שלו ושאמא יש רק אחת. אשמח לדעת מה כדאי לענות אם הוא שואל שוב ואם הוא לא מעלה את האם כדאי ליזום שיחה נוספת?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא מוות
סמדר ריינר21/04/2010שלום שלי,
הגיל שבו הילד שלך מתעניין בנושא המוות הוא גיל סביר בהחלט, וגם התשובות שענית לו הן סבירות, לא נראה לי שיש צורך להעלות זאת שוב מיוזמתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שלי21/04/2010סמדר שלום,
תודה על התגובה,
מה הן התשובות המדוייקות יותר שכדאי לענות אם הנושא יעלה שוב מצדו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סמדר ריינר21/04/2010שלום שלי,
למה את חושבת שיש תשובות מדוייקות יותר? אני לא מכירה תשובות מדוייקות יותר. מה שענית לו זה בסדר גמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)