מי לא בסדר אני או היא??????????

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מי לא בסדר אני או היא??????????
    טלי
    20/04/2010

שלום יש לי ילדה בת 5 וחצי וילדה בת שנה ועשרה חודשים.ביתי הגדולה ילדה קשה שמתנהגת בצורה לא יפה היא צועקת מתחצפת מרגיזה ומורדת בכוונה מלאה בכל מה שמבקשים ממנה לעשות.
    אני אציין שאני משתדלת להיות הכי בסדר ולהתנהג בהתאם לעצות שקיבלתי אך ברגע האמת כל מה שנאמר לי שצריך לעשות מתחלף ברמת עצבים גבוהה מאוד מצידי ולעיתים אף מכה ביד.
    אם אהיה כנה אני לא הכי סבלנית בעולם וקשה לי במהלך היום יום שלי ואני פשוט לא מבינה אם אני או ביתי צריכות יעוץ
    אני מפחדת וחוששת שאני עושה נזק ועוד יותר חוששת שזה יחמיר ויהיה בלתי הפיך
    בעלי אף הוא חסר סבלנות ותקשורת אפילו איתי
    בנוסף לכך הילדה שלי חסרת ביטחון תמיד מפחדת שאברח לה מפחדת להתנדנד בנדנדות היא מתביישת לדבר ליד זרים ולעיתים ליד משפחה קרובה היא לא יוזמת קרבה עם בנות דודות וחברות שהיא בקשר איתם של עעם בשבוע עד אשר הם יעשו זאת
    אוף אני מיואשת ויש כל כך הרבה דברים שיש עוד להגיד שחשובים אני מקווה לפחות שהתמונה ברורה יחסית אשמח לקבל תשובה מהירה ויעוץ לאן ומה צריך לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי לא בסדר

סמדר ריינר
    21/04/2010

שלום טלי,
    אני לא חושבת שזה עניין של מי לא בסדר, אלא ששתיכן נורא סובלות ואתן זקוקות לעזרה.
    יש אפשרות לשלב עזרה לשתיכן או בטיפול דיאדי שבו אתן משתתפות ביחד או בטיפול עבור עם הדרכת הורים עבורכם ההורים, או טיפול משפחתי לכל המשפחה.
    אתם צריכים להחליט אם אתם רוצים לפנות באופן פרטי או לא. אם אתם מעוניינים באופן פרטי, אתם צריכים לחפש באיזור מגוריכם פסיכולוג או פסיכותרפיסט שעובד עם ילדים, ללכת אליו לפגישת הכרות ולקבל המלצה ממנו לאיזה סוג טיפול כדאי להמישך. המלה על פסיכולוג או פסיכותרפיסט באיזור מגוריכם ניתן לקבל או ממכרים בסביבה או מהגננת של הילדה או פסיכולוגית של הגן אם יש.
    אם אתם מעוניינים לפנות למרפאה ציבורית, אתם יכולים הלתעניין אצל רופא המשפחה או שוב אצל הגננת וא פסיכולוגית הגן, איזה מרפאות של שמרד הבריאות או של קופת החולים שלכם יש בסביבה.
    אפשרות נוספת היא טיפול מסובסד על ידי מטפלים שעובדים עם קופת החולים שלכם, את זה ניתן לברר באתר האינטרנט של של קופת החולים שלכם.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו