מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עוננות אצל ילד בגיל 3 וארבע חודשיםמרגלית20/04/2010
שלום רב אני אם מודאגת לבני בן השלוש וארבעה חודשים.
מאז שהוא קטן הוא היה נוהג לפני השינה לעונן , לא ייחסתי לזה חשיבות כי אני יודעת שאין לתינוקות וילדים בגילו את האקט המיני . אך בזמן האחרון הגננת מדווחת לי שהוא התחיל לעונן בכל מקום.(עד לפני שבוע הוא יישן איתי כי לא הייה לי מיטה בשבילו) לפני שבוע כשקניתי לו מיטה לפי מהשהגננת אומרת המצב יישתפר אך בבית ביומיים האלה של החג זה שוב חזר שלפני השינה או כשהא עייף הוא שוב עונן. אני מודאגת, כי בספטמבר הוא יילך לגן עיריה ואני פוחדת שגם שם הוא יעונן שאלותיי הם :איך אדע שהוא במצקה? אילו סימנים יש ומה אוכל לעשות .נ"ב אני אם חד הורית
אני כן מציבה לו גבולות,אני מציעה לו אחת משתיי אפשרויות וכן הלאה. אני מאוד אודה לכן באים כן תתייסו להודעתי ותתני עיצות בכבוד רב :מרגלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות אצל ילד בן 3 ו-4 חודשים
סמדר ריינר21/04/2010שלום מרגלית,
לא ציינת מה כן עשית בנושא מלבד רכישת מיטה עבורו, שזה צעד מאוד חשוב. קודם כל צריך לדבר איתו על כך, להגיד לו שאת מבינה שהוא עושה לעצמו נעים בפין, וזה בסדר גמור, אך זה דבר שעושים בפרטיות ולא ליד אנשים.
כמו כן, בנוסף לכך שהפרדת את המיטה שלו, חשוב שלא תסתובבי לידו עירומה, אם נהגת לעשות כך עד היום כי אולי חשבת שבוא לא מבין, וכן להקפיד בבית על סגירת הדלת מקלחת ובשירותים בעת השימוש בהם.
תני לזה קצת זמן, ואם זה לא עוזר פני להדרכת הורים מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)