עוננות אצל ילד בגיל 3 וארבע חודשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עוננות אצל ילד בגיל 3 וארבע חודשים
    מרגלית
    20/04/2010

שלום רב אני אם מודאגת לבני בן השלוש וארבעה חודשים.
    מאז שהוא קטן הוא היה נוהג לפני השינה לעונן , לא ייחסתי לזה חשיבות כי אני יודעת שאין לתינוקות וילדים בגילו את האקט המיני . אך בזמן האחרון הגננת מדווחת לי שהוא התחיל לעונן בכל מקום.(עד לפני שבוע הוא יישן איתי כי לא הייה לי מיטה בשבילו) לפני שבוע כשקניתי לו מיטה לפי מהשהגננת אומרת המצב יישתפר אך בבית ביומיים האלה של החג זה שוב חזר שלפני השינה או כשהא עייף הוא שוב עונן. אני מודאגת, כי בספטמבר הוא יילך לגן עיריה ואני פוחדת שגם שם הוא יעונן שאלותיי הם :איך אדע שהוא במצקה? אילו סימנים יש ומה אוכל לעשות .נ"ב אני אם חד הורית
    אני כן מציבה לו גבולות,אני מציעה לו אחת משתיי אפשרויות וכן הלאה. אני מאוד אודה לכן באים כן תתייסו להודעתי ותתני עיצות בכבוד רב :מרגלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות אצל ילד בן 3 ו-4 חודשים

סמדר ריינר
    21/04/2010

שלום מרגלית,
    לא ציינת מה כן עשית בנושא מלבד רכישת מיטה עבורו, שזה צעד מאוד חשוב. קודם כל צריך לדבר איתו על כך, להגיד לו שאת מבינה שהוא עושה לעצמו נעים בפין, וזה בסדר גמור, אך זה דבר שעושים בפרטיות ולא ליד אנשים.
    כמו כן, בנוסף לכך שהפרדת את המיטה שלו, חשוב שלא תסתובבי לידו עירומה, אם נהגת לעשות כך עד היום כי אולי חשבת שבוא לא מבין, וכן להקפיד בבית על סגירת הדלת מקלחת ובשירותים בעת השימוש בהם.
    תני לזה קצת זמן, ואם זה לא עוזר פני להדרכת הורים מסודרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו